No Widgets found in the Sidebar

încă o săptămână de activități distractive pentru mămici, precum și pentru sugari cu amabilitatea lui Kristi la Ciao Bambino. Dacă sunteți o mămică regională, de ce să nu fiți vacanță în propriul oraș timp de o săptămână?!

Doar în vizită? Stați la Swank Hotel Manoir Victoria, care are o intrare specială pentru cărucioare, precum și pentru o piscină interioară.

Ce nu -ți place la un oraș care te face să te simți ca o femme Franã§ais? De asemenea, buzul dvs., precum și puteți online ca europenii (americanii care vizitează vor avea plăcere că dolarul lor va avea cu adevărat valoare!) În acest oraș captivant din estul Canadei.

Luni: SIP și SHOP
Obțineți -vă zumzetul de cofeină în timp ce petit -ul dvs. Chou (acest lucru indică „micuț de varză”, însă nu vă gândiți că ”este un termen fermecător de atins, cu toate acestea), ascultă conversația franceză. Este greu de selectat din cele 100 de cafenele ale orașului, restaurante, precum și bistros, prin fave-ul meu este omaleta (66 Rue Saint-Louis). Nu atât pentru atmosferă (deși nu este nimic mai bun decât un scaun în fereastră în aer liber cu vedere la stradă), totuși pentru. Cel mai mare. Cafã © Au Lait. În. . Univers. Îndepărtați o oră sau două, apoi ieșiți, precum și din magazinele regionale de pe Rue St. Louis.

Adu -ți cel mai robust căruciorul ”” Aceste străzi pietruite pot fi ucigașe. cerință o pauză de cameră de duș sau o schimbare de scutec? Fiecare bistrot, precum și hotel de -a lungul metodei, au băi curate, ușor accesibile, cu excepția Chateau Frontenac, unde aveți nevoie de un spațiu crucial pentru a deschide ușa către toaletele sale.

Marți: Gourmet mănâncă și aer curat
Mergeți la J.A. Moisan Epicerie Fine, cel mai vechi magazin alimentar din America de Nord. Stocați pe două sau trei soiuri de brânză, gem de căpșuni, precum și o pâine pe pâine proaspătă. Neliniștit, deoarece francezul tău este slab în cel mai bun caz? îngrijorare nu. Chiar și în magazinele regionale în care engleza este totuși o gândire ulterioară, lucrătorii sunt prietenoși, precum și milostivi, precum și vor descoperi o metodă care să vă ajute să vă dați seama ce încercați să spuneți. Plimbați -vă răsfățurile de -a lungul zidurilor de fortificare ale orașului, precum și descoperiți o pătură pe o pătură pe uriașul ankoll -uri ierboase din Parcul Artileriei.

Miercuri: Vizualizări și interpreți
Trăiește viața înaltă la marginea Haute Ville, sau „Orașul Upper”. Plimbați -vă dragul de -a lungul terasei recent renovate Dufferin, precum și uitați -vă la apele calme ale râului St. Lawrence din această bibană înaltă de pe stânci. În siguranță, o masă de cafenea exterioară pentru doi la orice tip de cafenea din toată strada, precum și bucurați -vă de crepe cu fructe proaspete sau o salată plină de viață. Rețineți exact cum să ajungeți chiar aici, deoarece veți dori să vă întoarceți după întuneric, când performanții de stradă își vor elimina jonglerul, precum și echipamentul de aruncare a flăcării pentru a vă înscrie, precum și Cherie.

Joi: Galerii și tunuri
Acum mergeți metoda până la cealaltă parte a orașului ”” Basse Ville sau „Orașul de Jos”. Străzile sunt pline de umflătură, precum și cu buzunare, așa că curea pe un copil Bjorn sau un transportator personal. Puteți lua Casse Cous (Breakneck scări) dacă sunteți îndrăzneți, cu toate acestea, veți fi mult mai confortabil în Funicular, un elevator de sticlă exterioară. Aruncați-vă capul în galeriile de artă, ridicați câteva bijuterii concepute local și „” dacă copilul dvs. s-a transformat deja într-un copil mic ”, mergeți pe locul de joacă sponsorizat de UNESCO, pe Place-Royale, plin de nave pirat, precum și tunuri.

Vineri: Out & Despre
Conduceți spre parc Aquarium du Quebec. Este suficient de puțin să te descurci fără o mână suplimentară pentru adulți, precum și căruciorul tău va naviga peste căile exterioare, precum și cu exponatele interioare. Stai afară în parc/zona de joacă, precum și adulmecă florile care aliniază grădinile. Înainte de a atinge seara, faceți o rezervare pentru o cină fină franceză la Café de la Paix.

Majoritatea restaurantelor chiar aici sunt bine versate în arta persistenței, așa că sculptați câteva ore pentru a savura fiecare curs. Dacă copilul tău nu face nimic, totuși, în timpul orelor de seară, simți -te gratuit să o aduci de -a lungul timpului, deoarece multe restaurante regionale chiar aici sunt prietenoase cu urmașii. Vrei să dai înapoi peste vin, făcând nimic mult mai mult decât să te uiți în ochii mierii tale? Rezervați un sitter. În orice caz, simțurile tale vor fi răsfățate, precum și te vei simți ca un Belle Parisienne la timp pentru weekend.

Alte incursiuni ale rookie-maman în Canada: Ottawa, precum și Vancouver.

———
Kristi de la Ciao Bambino a împărtășit aceste activități grozave cu noi. Descoperiți locații pentru copii, precum și pentru copii pentru copii pentru a rămâne la ghidul lor de vacanță la nivel mondial. Drum bun!

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.