No Widgets found in the Sidebar

Sunt atât de însărcinată, abia aștept să -mi cunosc copilul. Da la VBAC.

Tocmai am trecut prin câteva hârtii așezate pe blatul nostru de bucătărie în ultimele două luni (OK, cine glumesc – șase luni) și am dat peste un pachet de documente pe care le -am adus acasă de la spital. În numeroasele lucrări ale informațiilor inutile este o formă pe care aparent am semnat -o în timpul travaliului. Se numește informație și consimțământ pentru nașterea vaginală după cezariană.

Deci, obțineți asta. Vă prezentați la spital după nouă luni de sarcină. Ești în muncă. Vi se oferă o bucată de hârtie care spune că „o naștere vaginală de succes, necomplicată, după cezariană, prezintă cel mai mic risc atât pentru mamă, cât și pentru copil”, mai mic decât o secțiune C repetată, spune acest formular, dar că trebuie să semnați în continuare Formularul care spune că vrei unul.

Nu pot să cred că trebuie să consimtă la ceva care avea să se întâmple, indiferent dacă vreau sau nu. Ce se întâmplă dacă nu aș face nimic? Ce se întâmplă dacă m -aș uita doar la ei, m -am prefăcut că sunt mut, am lăsat contracțiile să continue să -mi rătăcească corpul și, în cele din urmă, în câteva ore, a născut (chiar și fără a semna ceva!)? Aș fi încălcat o regulă? Politica spitalului nr. 2501: Nu lăsați bebelușii să iasă din vagin fără să opteze dublu în formularul nr. 47.A informații și consimțământ pentru nașterea vaginală după cezariană.

Și mai multe: această formă? De asemenea, are o casetă de selectare pentru „Prefer secțiunea de cezariană repetată electivă.” Deci este bine, nu?

Cu toții avem opțiuni și mulți dintre noi vom alege secțiunea C a doua oară. Cu toate acestea … din nou cu forma. Formularul implică faptul că aici sunteți, la 2 dimineața, cu trei zile înainte de data scadenței dvs. și s -ar putea să faceți o alegere greșită. Într -adevăr, dacă copilul iese, cum poate fi o alegere greșită? Hmph.

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.