No Widgets found in the Sidebar

Astăzi, avem norocul să avem banii noștri de economisire a banilor, Claire Swinarski de la #Rookiemomsquad, oferindu -ne cele mai bune sugestii cu privire la aplicațiile care vă plătesc bani. Căutați o modalitate de a aduce un venit secundar? Atunci când vă aflați bugetul familiei dvs., este în unele cazuri mai simplu să vă dați seama cum să aduceți mult mai mulți bani față de mult mai mulți bani. Dacă nu aveți timp să ridicați un concert secundar sau abilitățile de a deschide un magazin Etsy, există o modalitate ușoară de a câștiga mult mai mulți bani: prin utilizarea aplicațiilor. Da, există de fapt aplicații care vă plătesc bani pentru realitate!

Aplicații care vă plătesc bani pentru realitate! O agitație laterală grozavă pentru șederea la mamele acasă

Deși s -ar putea să sune ca o înșelătorie, cu siguranță nu este. Companiile pot obține cu ușurință feedback -ul clienților prin externalizarea sondajelor și cumpărăturile prin aplicații populare, astfel încât aceste aplicații sunt capabile să -i determine pe clienți (dvs.) să facă sarcini ușoare în schimbul cardurilor cadou, reduceri sau numerar din aceste magazine. Deși probabil că nu va adăuga un venit lateral, puteți obține reduceri semnificative la articolele pe care urma să le cumpărați oricum. Aceste sume mici de bani se pot adăuga rapid, în special pe lucruri precum obiectele de uz casnic sau cafeaua de conducere. În loc să simți nevoia să-ți tai latte săptămânal, fă-ți un obiectiv să-l plătești doar cu bani câștigați de aplicație!

Iată câteva sugestii de aplicații cu care să începi să fii plătit.

Aplicații care vă plătesc bani pentru a face muncă

Pact

Lucrați la atingerea unor obiective în acest an? Descărcați Pact, o aplicație care vă plătește pentru a verifica lucrurile din lista de activități. Verificat de GPS, fotografii și alte mijloace, PACT vă permite să stabiliți un obiectiv și să câștigați câțiva dolari pe săptămână pentru a obține efectiv rezultatele. Dar dacă nu reușești să -ți îndeplinești obiectivele, trebuie să plătești așa că ai grijă! Dacă ați avut greutăți să atingeți exerciții fizice sau obiective de voluntariat, de exemplu, această aplicație este o modalitate excelentă de a vă menține atât pe cale, cât și de a vă dezvolta contul bancar.

Dietbet

Dacă încercați să slăbiți, transformați -o într -un producător de bani cu Dietbet. Dumneavoastră și câțiva prieteni puteți începe un „joc” care servește atât ca motivație a pierderii în greutate, cât și ca bani în plus în contul dvs. bancar. Pur și simplu trimiteți o fotografie completă a corpului, sugerați -vă „nivelul” și începeți să concurați pentru a vedea cine poate pierde cea mai mare greutate. Partea cea mai bună este că nu există nimeni „câștigător” care să -și atingă obiectivele primește o parte din oala în care toată lumea a pus bani.

Spotter Job

Dacă sunteți afară și vedeți și vedeți un semn dorit, pur și simplu faceți o fotografie și trimiteți -o în aplicație. După ce a fost aprobat, câștigați Amazon Credit, care este la fel de bun ca numerar pentru multe mame! Este posibil să nu aducă o mulțime de fluxuri de numerar, dar este o modalitate ușoară de a câștiga un pic de raport de credit Amazon fără a depune eforturi.

Aplicații care vă plătesc bani pentru a face sondaje

Ipoll

Aveți nevoie de câțiva dolari în plus? Ipoll vă trimite sondaje de 15-20 de minute care vă câștigă totul, de la abonamente la reviste până la kilometri ai companiei aeriene până la numerar efectiv. Doar completați sondajele și primiți recompensele.

Recompense Google Opinion

Recompensele Google Opinion vă trimite chestionare ușoare care vă permit să câștigați câțiva dolari înapoi. Multe dintre sondaje tind să fie întrebări de tip focus grup (cum ar fi, „Ce culoare a acestui produs vă atrage mai mult?”)

Sondaj mini

Dezavantajul sondajului mic este că vă oferă carduri cadou în loc de numerar, dar principalul dezavantaj este că sondajele sale sunt scurte. Pentru nu mai mult de 11 întrebări, puteți câștiga cupoane de reducere și carduri cadou în unele dintre locurile dvs. preferate.

Aplicații care vă plătesc bani pentru cumpărături

Mobee

Ai vrut vreodată să fii un cumpărător de mister? În momentul în care lucram cu amănuntul, a trebuit mereu să fiu la jocul meu în cazul în care unul dintre clienții mei era un „cumpărător de mister” pe care compania mea l -a angajat pentru a -mi evalua performanța. Mobee conectează consumatorii de mister wannabe la magazinele care caută evaluări. Este o modalitate ușoară de a câștiga câțiva dolari și de a ajuta companiile din zona dvs. să se îmbunătățească.

Ibotta

Ibotta este o aplicație care vă permite să câștigați bani înapoi pentru a efectua sarcini ușoare, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau citirea unui fapt despre un produs. Apoi, câștigați oferte speciale pentru articole și numerar. Este o aplicație foarte ușoară care vă va ajuta să economisiți bani pe lucrurile pe care le intenționați să cumpărați oricum. Obțineți un avantaj de 10 dolari când vă înscrieți prin mame rookie – înscrieți -vă aici

Shopkick

Shopkick vă ajută să câștigați cărți cadou doar pentru a merge în magazine precum Target și Walmart. Câștigi „lovituri”, care pot fi transformate în cărți cadou pentru acele locuri. De asemenea, puteți câștiga lovituri prin trimiterea unei imagini cu chitanța sau scanarea unui anumit articol cu ​​aplicația. Deși nu este numerar, nu este nevoie de mult timp pentru a câștiga mici carduri cadou în unele locuri pe care le cumpărați deja în mod regulat. Asigurați -vă că urmați aplicația pe rețelele de socializare, postează în mod regulat noi modalități de a primi lovituri. Utilizați cod: cadou855852 pentru a primi un card cadou complet gratuit! inscrie-te acum! Este gratis

Despre autor:

S -ar putea să vă bucurați și

Lucruri gratuite pentru bebeluși și freebies pentru mame noi

Magazine de transport pentru copii: sfaturi, trucuri și secrete comerciale

Beneficiile unui scutec SServiciu (de ce sau de ce să nu folosiți unul)
Pin pentru mai târziu – aplicații care vă plătesc bani pentru real! O agitație laterală grozavă pentru șederea la mamele acasă

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.