No Widgets found in the Sidebar

atunci când sugarii ajung în stadiul de dinți, orice pot pune mâna devine un teether. În timp ce sugarii sunt curioși, precum și vizualizarea lor descoperită poate fi drăguță, este esențial să ai niște dinți care sunt dezvoltați pentru a ajuta în această etapă a vieții lor. Există atât de numeroase dinți pe piață, poate fi confuz de navigare, care este cea mai bună, precum și pentru situații. Chiar aici sunt cele mai bune dinți, separate în clasificări care își prezintă caracteristicile principale, designul, precum și exact cum pot fi de ajutor în timp ce sunt încântați de copilul tău.

Cea mai bună listă de verificare Teether

Nu toate dinții sunt produse egale, precum și în timp ce mulți au exact aceeași funcție, există câteva lucruri care stabilesc unele în afară de restul. Acestea sunt calitățile obligatorii de înaltă pentru a face cumpărături:

Durabil: Cu siguranță doriți ceva care va îndura să fie mestecat, pe lângă faptul că este aruncat, adus, precum și spălat.

Funcțional: doriți ca teeth -ul dvs. să fie simplu de utilizat, atât pentru copil, cât și pentru părinte. Ar trebui să elimine beneficiile teether, însă, de asemenea, să fie simplu pentru copilul tău să se țină, să -și dea în formă în gură, precum și să fie suficient de fascinant pentru a -ți împiedica copilul să apuce încă o jucărie.

Ușor de curățat: această jucărie merge în gura copilului, așa că veți dori să vă asigurați că poate fi spălată sau igienizată, în funcție de preferințe. Unele jucării sunt spălate manual doar în timp ce altele pot fi în siguranță pentru mașina de spălat vase.

Sigur: copilul va folosi acest lucru frecvent, așa că veți dori să vă asigurați că elementele jucăriilor sunt fără riscuri pentru bebeluși. Numeroase folosesc silicon de calitate de bucătărie, astfel încât nu este risc pentru gura copilului, precum și altele folosesc apă sterilă, bumbac, precum și componente prietenoase pentru bebeluși.

Cele mai bune dinte de răcire

O jucărie de răcire este cel mai probabil ceea ce preocupă mai întâi mintea atunci când alegeți o metodă pentru a vă calma copilul din dinți. Acestea sunt de obicei inele sau jucării pe care le locați în congelator. Aceasta oferă un impact de răcire, precum și amorțire atunci când sugarul le folosește. Acestea sunt o alegere excelentă, deoarece sunt dezvoltate pentru a suporta mestecarea, gumarea, precum și mușcarea unui copil în creștere.

Green Sprouts are o linie de dinți excelenți de răcire, toate cu același design fundamental. Fiecare teether are o formă sonoră, precum și o structură pentru a calma dinții. În interior se află apa sterilă, precum și exteriorul este fabricat din plastic gros, asigurându-se că este fără riscuri, precum și liniștitor. Cea mai proeminentă alegere este inelul tradițional. Acest lucru are o formă sonoră mare, cu denivelări asemănătoare cu mărgele pentru a produce inelul. Fiecare bump are o structură diferită, precum și un model pentru un efect de masaj.

Coolees -ul Dr. Brown este încă unul excelent de răcire. Acest lucru are forma unei pană de pepene verde, precum și este un teether solid. Întreaga piesă se răcește, precum și nu are niciun tip de lichid în interior. Acest lucru este atractiv pentru părinții care se pot preocupa că teetherul obținând o puncție sau scurgeri. Mărimea acestui teether este foarte potrivită pentru copiii care încep dinți, precum și taie primii dinți. Pe măsură ce copilul tău îmbătrânește, precum și mai mare, această jucărie poate fi puțin sau moale pentru mestecarea cu dinții.

Inele de dinți

Un alt teether convențional este sunetul. De obicei, realizate dintr -un anumit tip de plastic cu textură, aceste jucării ușoare, dar eficiente, sunt excelente din mers. Dintii sonori sunt simpli pentru ca un copil să se mențină, precum și multe sunt disponibile în culori strălucitoare, făcându -le simple de găsit într -o pungă de scutec.

Acest pachet cu patru sunete de la Bonbino este disponibil într -o varietate de culori, de la Brights până la Neutre albastre. Au un stil solid cu patru structuri diferite în jurul inelului. Structura solidă, în loc de lichid umplută, le face simple pentru rufe, precum și rezistente cu stadiul de dinți.

Acest lucru în formă de pește de Nuby este multifuncțional. De asemenea, poate fi utilizat ca suzetă, deoarece există un sunet de care să țineți la fel de bine, precum și să mestecați, cu toate acestea, există o piesă primară în formă de V, care este texturată, precum și pe peri pentru a ajuta gingiile de masaj. Acesta este un teether distinct, deoarece periurile funcționează, de asemenea, ca o periuță de dinți, curățând gingiile în timp ce copilul mestecă.

Cele mai bune mitte de teeth

Un mâner mult mai contemporan este mittul sau mittenul de dinți. Aceasta este o țesătură cu o margine texturată, siliconică, pe care copilul o folosește, precum și mestecările. Acestea sunt o metodă excelentă pentru a ajuta sugarii mai tineri, care abia încep să mestece, deoarece Mitten este mult mai dificil să scadă sau să piardă. Fiecare mitten are un design diferit, de la modelul material până la aspectul mitten. Numeroase au o formă de laba sau o formă tradițională de mitten, pe lângă modele distractive care în formă de orice tip de stil sau personalitate.

Mittenii de dinți Babybliss sunt disponibilie într-un pachet de două în două culori diferite, fiecare cu exact aceeași formă fundamentală. Marginea Mittenului are trei denivelări, la fel ca o laba, precum și o bază cu o țesătură modelată. Mittenul are o filă Velcro în partea de jos pentru a o păstra protejată pe mâna copilului. Aceste mittene sunt disponibile în două dimensiuni, puțin, precum și mari, pentru sugari de 2 până la 8 luni, precum și 8 până la 12 luni.

Munch Mitt are câteva dintre cele mai drăguțe stiluri, precum și contemporane, pentru a ajuta teeth -ul copilului tău să funcționeze ca accesoriu. Acesta are un model de cactus cu un capăt de silicon ecologic strălucitor. Stilul comun de mitten oferă două denivelări pentru dinți, precum și o anumită structură pentru masarea gingiilor sensibile.

Alte articole despre sugestii și trucuri de dinți:

Coliere din dantură de chihlimbar- ceea ce aveți nevoie să știți

Sfat cititor; Utilizați laptele matern congelat pentru a oferi ușurare dinți

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.