No Widgets found in the Sidebar

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Crema pe care ai folosit -o în această dimineață pentru a -ți spăla fața, spray -ul pe care l -ai utilizat, precum și lacul de unghii colorat strălucitor pe care îl folosești pot fi mult mai dăunătoare decât crezi. În 2002, un studiu de cercetare a încheiat faptul că o mulțime de produse cosmetice tipice constau dintr -o substanță chimică numită ftalați. Acestea au fost descoperite în orice loțiune parfumată, șampon, parfum, aftershave, lac de unghii, precum și spray de păr. Aceste substanțe chimice nu sunt legate chimic de produse, astfel încât acestea să poată scurge în timp.

Ftalații sunt substanțe chimice care perturbă hormonii care pun în pericol sănătatea reproductivă, în special la bărbați. Un studiu de cercetare din 2004 a descoperit că copiii sugari a căror mamă a fost supusă unor niveluri ridicate de ftalați în timpul sarcinii au fost mult mai susceptibili să aibă anomalii genitale. Oamenii de știință consideră că ftalații minimizează nivelurile de hormon de testosteron care rezultă în aceste anomalii. De asemenea, ftalații pot reduce la minimum fertilitatea feminină, precum și avansarea prematură a sânului la fetele tinere, provoacă ficat, precum și leziuni renale, precum și astm.

Folosirea produselor cosmetice naturale, organice, precum și ftalat, poate minimiza expunerea gospodăriilor la această substanță chimică dăunătoare. Natural indică doar că componentele utilizate nu au fost modificate sau modificate de la originalul său, precum și nu s -a adăugat nimic altceva. Doar că un produs poate afirma că este natural, este posibil să nu fie atât de natural pe cât credeți.

Dacă încercați să găsiți toate ftalatul natural Cosmetics gratuit, revista Mommies Healthy Mommies sugerează cosmetice de apel de suc.

Potrivit Beauty.com „Frumusețea sucului: opțiuni de apel organic ingenios, stăpânit de o echipă de femei care sunt pasionate de modul organic de viață, precum și de ale căror produse ecologice sunt susținute de o știință puternică. Aceste femei din California au un obiectiv de a aduce opțiuni de apel ecologice plăcute oamenilor din întreaga lume. Juice Appeal caută lumea pentru cele mai pure componente organice care oferă rezultate care sfidează vârsta. Folosind peste 60 de componente organice active într-o bază de brevet în curs de brevet de sucuri organice 100% autorizate, produsele Juice Beauty au un material organic total până la 95%. Inovația puternică a antioxidanților Juice Beauty combină acidul alfa-lipoic, CoQ10, DMAE, peptide, vitamina C solubile în grăsimi, precum și acizi grași importanți pentru rezultate optime de definire a vârstei. Constând din parabeni, pesticide, petrol, sulfați de laurl de sodiu, coloranți artificiali, parfumuri sintetice sau ftalați, atracția sucului oferă opțiunea organică pentru pielea frumoasă și sănătoasă. ” Cea mai bună parte a cosmeticelor de apel de suc este că sunt 100% fără ftalat.

Link către această postare: cosmetice naturale, precum și organice, sunt un mai sănătos Alternativă
Argintul coloidal înrudit pentru îngrijirea pielii

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.