No Widgets found in the Sidebar

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Stil de carte: Un alfabet al cartierului francez este o carte ABC

Nivel de citire: 2 (citiți cu ajutor datorat: unele vocabular de nivel mediu)

Lungimea citirii: 7-10 minute (FYI-nu avem niciodată de vedere la întrebări pentru copii mici)

Stil de ilustrare: duo-cromatic, dacă există un astfel de lucru

Vârstă de vârstă: vârsta de 0-5 ani

Un alfabet al cartierului francez este o carte ABC pentru copii și copii mici scrise de Christine Achille Gunter. Cartea este în esență un omagiu adus orașului New Orleans, care este cunoscut pentru cultura sa profundă. În calitate de părinte, veți încânta o carte ABC care este cu adevărat unică. De asemenea, veți încânta faptul că micuțul dvs. va învăța o tonă despre lume și mult mai precis New Orleans.

Cu siguranță nu eram sigur în ce am intrat când am deschis prima pagină a unui alfabet din sfertul francez. Ceea ce am găsit imediat a fost că m -am împiedicat de o carte foarte la modă. Părea ca și cum fiecare componentă a cărții ar fi fost aleasă special pentru a susține un stil și o temă. M -am trezit să privesc imaginile de pe fiecare pagină pentru a încerca să dobândesc o adevărată înțelegere a ceea ce priveam. De multe ori, m -am trezit fascinat pentru că arunc o privire la ceva ce nu știam. Adică, cât de numeroși dintre voi îmi puteți spune ce este un beignet … fără a -l căuta pe Google, adică.

Ce implic prin elegant? Ei bine, aruncați o privire la imaginea de mai jos. Rețineți că, în esență, imaginea este ceea ce aș descrie drept duo-crom (nu trebuie confundat cu monocromul). Într -adevăr, fiecare imagine include doar culorile albastru și roșu. Desigur, există o componentă albă pentru fiecare imagine, care ar trebui să vă conducă la imagini atât cu steagurile americane, cât și ale francezilor. Nu există altă modalitate de a descrie acest tip de detalii într -o carte a copiilor, ci ca excepțional.

Înrudite ajutând copiii noștri să devină oameni ai cărții

Sacrebleu … și roșu … și alb!

Vorbind și mai mult cu natura la modă a cărții, există un nivel remarcabil de creativitate care a intrat în ea. Îmi place că Christine nu a construit doar o carte ABC. Și -a luat meseria în serios, așa cum a demonstrat aceste exemple:

Ilustrațiile se potrivesc foarte mult personalității din New Orleans. Ei prezintă un stil mai vechi, dar sunt extrem de cuprinzătoare și sunt interesante de luat. Dacă ați fost la New Orleans, știți despre ce vorbesc aici

Fiecare scrisoare (și din acest motiv fiecare pagină) se referă la un adevărat articol de patrimoniu cultural. Nu există scrisori plictisitoare în această carte. Nu veți vedea „A este pentru Apple”. Mai degrabă, A este pentru alee care circulă între străzi!

După cum am discutat anterior, utilizarea roșu, alb și albastru este o metodă extrem de la modă și aceste culori comunică puternic simbolismul

În timp ce cartea este concepută ca o carte de alfabet a copilului, este clar pentru mine că aceasta ar putea fi stabilită pe orice masă de cafea pentru adulți și să stimuleze o mare conversație

Paginile rimează în perechi, pe care nu -mi pot imagina doar că a fost o sarcină provocatoare!

Cartea vă oferă oportunitatea și formatul creativ prin care să instruiți micuțul dvs. ABC -uri. Acesta este cu siguranță cel mai esențial lucru despre orice carte de această natură

Acum, știm cu toții că repetarea ajută un copil mic să păstreze informații, dar această carte nu se bazează pe asta. În schimb, un alfabet al cartierului francez vă ajută copilul să facă o conexiune datorită diferențelor accentuate dintre acesta și alte cărți ABC. Vezi, A este pentru Apple, dar este și pentru alee. Acum întrebați -vă, care este singurul lucru comun între două cărți ABC? Scrisoarea A. În esență, pentru că scrisorile sunt învățate în moduri atât de diverse cu diferite obiecte, copiii mici nu au de ales decât să înceapă să înțeleagă comunitatea.

A legat diferențele dintre educația formală și educația informală

Această imagine este doar aici pentru că iubesc fotbalul!

Acum, dacă sunteți în mijlocul învățării unuia dintre cei mici ABC -uri, aceasta este o carte educațională fantastică. Nu numai că va instrui copilul tău alfabetul, dar probabil că te va instrui pe tine și copilul tău un pic despre New Orleans și despre moștenirea sa culturală fantastică. Este cu siguranță cea mai distinctă carte de alfabet pe care am revizuit -o vreodată și asta spune multe. I’m certain it’s a ideal compliment for parents that need a little help teaching their little ones the alphabet. It’s very affordable, as well. You can pick up the book on Amazon for $4.97 USD (Kindle) or $8.99 USD (Paperback). Mergeți acolo acum și obțineți această mică carte educațională drăguță pentru dvs. și micuțul vostru să vă bucurați.

Vă mulțumim că ați citit … copiilor voștri!

Link către această postare: Recenzie de carte: un sfert francez Alphabet

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.