No Widgets found in the Sidebar

Un sterilizator de sticlă poate părea un cadou inutil pentru a adăuga un registru de duș pentru copii, cu toate acestea nou -născuții pot beneficia absolut de utilizarea unui sterilizator de sticlă. Acestea fac mult mai ușor să igienizezi sticlele, sfarcurile sticlelor, jucăriile, precum și orice ar putea pune copilul în gură. Germenii de acasă, precum și cei de la oameni din jurul copilului, pot fi dăunătoare celor mușcați cu sisteme imunitare mai slabe. Acest lucru este valabil în special pentru bebelușii prematuri, sugarii cu vârsta mai mică de 3 luni sau sugarii care s -au îmbolnăvit recent.

Cei mai buni sterilizatori de sticlă folosesc aburul greu pentru a trata obiectele pentru sugari. Unele gospodării selectează pentru a utiliza mașina de spălat vase, microunde sau apă cu săpun fierbinte pentru a curăța obiectele. Cu toate acestea, utilizarea unui sterilizator va ucide bacterii, precum și va păstra orice risc fără riscuri pentru nou-născuți.

Elementele de bază ale sterilizatorului cu sticle

Există o diferență între o sticlă curată, precum și o sticlă sterilizată. Este crucial să înțelegeți acest lucru pentru a vă asigura că puteți face opțiunea ideală atât pentru dvs., cât și pentru familia dvs.!

De ce să selectați un sterilizator față de alte metode?

Utilizarea apei cu săpun cald poate curăța sticlele, cu toate acestea nu este o metodă garantată pentru a ucide germenii, precum și bacteriile.

Mașina de spălat vase este una alternativă, deoarece folosește apă mai caldă pentru o perioadă mai lungă de timp pentru a curăța sticlele. Rețineți că, de asemenea, nu este garantat să omoare toți germenii pe care copilul le poate descoperi greu de luptat. Fără un sterilizator de sticlă, puteți steriliza sticlele punându -le în apă clocotită timp de cinci minute. Încă o tehnică este utilizarea mașinii de spălat vase dacă are un ciclu de igienizare.

Cred cu adevărat că este mult mai practic să utilizați un sterilizator de sticle decât să rulați mașina de spălat vase sau să utilizați o oală cu apă. Un sterilizator cu sticle este un gadget pe blat pe care îl locați sticlele, piesele de sticlă, suzetele, precum și alte produse mici din interior. Puteți chiar să puneți piesele pompei de sân în sterilizator! Apoi, pur și simplu rulați ciclul care tratează produsele cu aburi grele care ucid toți germenii, precum și bacteriile.

Tipuri de sterilizatoare de sticle

Majoritatea sterilizatorilor de sticle folosesc aburul greu electric pentru a igieniza, cu toate acestea, există, de asemenea, sterilizatoare cu aburi grele cu microunde pe care le puteți utiliza în cuptorul cu microunde. Ultimul tip de sterilizator de sticle folosește lumina UV care folosește lumina pentru a ucide germenii, la fel cum folosesc în spitale, precum și în birourile stomatologice. Această tehnică este excelentă, deoarece reduce pe care le pot crea sterilizatoarele cu aburi grele.

Există o serie de sterilizatoare de sticle pe piață, ceea ce poate face greu de ales. Atunci când alegeți sterilizatorul dvs., gândiți-vă exact la cât de multe sticle pe care veți dori să le curățați simultan, exact cât de multă zonă de contracarare aveți, precum și dacă ar fi mult mai ușor să aveți un gadget all-in-one care să se usuce și ca magazine, sau un sistem de bază care se potrivește cu microundele atunci când cezi lucrurile curățate.

Cele mai bune 5 sterilizatoare de sticlă

Sterilizatoare electrice

1: Sterilizator cu aburi electrice cu aburi grele, precum și uscător, Sterilizator electric cu aburi grele, precum și uscător

Acesta este un sterilizator excelent de sticlă all-in-one, deoarece sterilizează cu abur încălzit mare, uscați articolele dvs., precum și este o dimensiune dreptunghiulară excelentă pentru a menține sticlele curate păstrate în ideal pe blat. De asemenea, este un produs excelent pentru gospodăriile cu un nou -născut, deoarece poate steriliza obiectele de pompă de sân, bucăți de sticlă, precum și suzete, aproape ca o mică mașină de spălat vase pentru obiectele tale pentru sugari. Pe lângă aceste caracteristici excelente, acesta are, de asemenea, un cadran cu setări de bază. Nu există nicio cerință autentică pentru instrucțiuni, doar locația produsului dvs., setați -o, precum și mergeți în ziua voastră.

2: Gourmia Jr. Sanitizator pentru sticle pentru sugari, precum și încălzirea sticlei

Sterilizatoarele electrice sunt, de asemenea, o opțiune excelentă, deoarece au în mod obișnuit mult mai mult de o funcție. La fel ca în sterilizatorul electric anterior care a uscat produsele pe lângă curățare, acest sterilizator are, de asemenea, un mai cald de sticlă. Compartimentul sterilizator poate ține 6 sticle simultan sau patru sticle cu tava accesorii pentru jucării, precum și suzete. Încălzitorul sticlei are o serie de funcții pentru a se încălzi lent sau rapid, precum și cu orice într -un singur sistem economisește spațiu contor. Acesta este un excelent în jurul sterilizatorului de sticle, de la proiectarea, funcția sa, precum și de calitate.

Sterilizatoare cu microunde

3: Sterilizator cu aburi grele cu microunde Philips Avent

Sterilizatoarele cu microunde sunt o alegere excelentă pentru ceva de bază, precum și simplu de utilizat, fără a avea nevoie de un aparat separat. Toți au un design similar, o acoperire îndepărtată cu o tavă pentru a ține sticlele, precum și apa. Acest lucru de Philips ține patru sticle simultan, fie gâtul comun, fie gâtul mare. Produsele pot fi sterilizate în două minute, precum și se gândesc la steril până la 24 de ore dacă nu deschideți capacul după sterilizare. Gospodăriile folosesc în mod obișnuit acest lucru ca o alegere rapidă de călătorie pentru sterilizarea din mers.

4: Sterilizarea aburului greu al Dr. Brownr

Un alt sterilizator cu microunde excelent este acesta de Dr. Brown. Are un stil de bază, precum și se potrivește patru sticle Dr. Brown, cu toate acestea este compatibil cu alte mărci. Tava aburiți sticlele, precum și este, de asemenea, benefică pentru mici obiecte precum suzetele. Acest anumit sterilizator include un set de cârlige din plastic, precum și este o opțiune solidă, simplă, cu microunde. Sterilizatoarele cu microunde sunt, de asemenea, un mare sterilizator pentru începători, deoarece punctul lor de cost, precum și stilul fac simplu să navigheze sterilizarea sticlei pentru părinții pentru prima dată.

Sterilizatoare UV

5: Funcția panoului tactil pentru copii Wabi Sterilizator UV, precum și uscător

Sterilizatoarele cu sticle UV sunt un pic mai scumpe, deoarece sunt mult mai mult de ultimă generație decât sterilizatorii cu aburi grele din această listă. Cel mai sugerat sterilizator UV este acesta de Wabi Baby. Sistemul sterilizează, se usucă, precum și stochează sticle, care sunt excelente pentru contor, precum și urmărirea cărora li s -au spălat sticlele, precum și sunt pregătite pentru utilizare. Stilul pătrat de bază, precum și butoanele cu ecran tactil oferă acestui aspect futurist. Selectarea unui sterilizator UV ar putea fi o alegere excelentă pentru gospodărie în general, deoarece acest sistem poate fi utilizat pentru a steriliza destul de mult, ceea ce îl face benefic dincolo de sticlele pentru a curăța cupe, jucării, precum și chiar gadgeturi precum telefoanele mobile.

Alte articole de care vă veți bucura:

Hindmilk, precum și Foremilk … există o diferență crucială?

Încălziți -o mama! [Un ghid rapid] la cel mai bun cald de sticlă pentru bebeluși!

Cea mai bună formulă pentru sugarii gazelor [5 opțiuni de liniște de stomac!]

Aveți îngrijorări cu privire la sterilizarea sticlelor pentru sugari sau a oricărui tip de alte preocupări pentru sugari, se simt complimentar pentru a le lăsa în comentarii.

Pin pentru mai târziu: Sterilizarea sticlelor pentru copii [Top 5 cele mai frumoase sticle sterilizatoare!]

By snoqb

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.