No Widgets found in the Sidebar

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Nu pot să cred că fac acest meme de aproape un an și încă nu am participanți. Este în regulă. Sunt persistent, așa că voi continua cu asta. Deci, iată cum a mers săptămâna mea.

Aceasta a fost ultima săptămână pe care Chris a trebuit să o muncească cu ore întregi în Auburn. O să -mi fie dor de marile sale salarii, dar cel puțin nu mă voi mai simți ca o mamă singură. Săptămâna viitoare vor lucra cinci zile de 6 ore în loc de patru zile de 8 ore.

Courtney a avut o săptămână inegalabilă la școală. Singurul lucru interesant a fost că au avut un miting de spirit. Ea a spus că s -a distrat foarte mult cu colegii de clasă. Am eliminat completarea înregistrării pentru anul viitor. Sunt nerăbdător că nu ne vom putea permite. Mama mi -a spus că ne vor ajuta cu școlarizarea dacă avem nevoie. Așadar, cred că voi completa acea lucrare de hârtie în acest weekend.

Ciara a încetat să -și înroșească hainele pe toaletă. Cred că îi îndepărtează de ea ori de câte ori a fost ajutat. Școlarul pre-școlar a mers surprinzător de bine. Am aflat că trebuie să lucreze pentru a ține un creion în mod corespunzător și colorarea în linii. Deși, aceste două abilități s -au îmbunătățit extraordinar până la sfârșitul săptămânii. Am descoperit scrisoarea A, numărul 1, am cântat și am dansat, am făcut niște exerciții de animale și am făcut o ambarcațiune de Valentine. A fost foarte distractiv și aștept cu nerăbdare săptămâna viitoare. Iată scrisoarea ei A.

Am compus A în creion și i -am urmărit în creion. Nu prea rău, nu? Sunt doar o mami mulțumită.

Vitamine vitale legate de a lua zilnic zilnic

Conan este atât de amuzant. Încă îi place să -și urmeze sora și să facă tot ce face. Adesea poate fi rău, ca atunci când pun mâna pe cutia de creioane și Ciara alege să atragă pe perete, așa că Conan face același lucru. Alteori duce la ceva bun. De exemplu, Ciara este antrenată cu ghivece și încerc să -l antrenez pe Conan, dar nu va sta pe oala lui de foarte mult timp și acum am pierdut un pic de gardă pentru copii, așa că sunt nervos că îl pun pe el. Deci, de fiecare dată când Ciara trebuie să meargă, Conan insistă că trebuie să meargă și el. Și nu vrea să stea pe un pic de ghiveci, fără siree! He has to sit on the big potty just like his sister. El nu poate merge peepee pe marele ghiveci, pentru că este băiat și încă nu a plecat poopy, dar dacă dorește să stea pe el, nu o să -l opresc. Cine înțelege poate că îl pot antrena așa. Scopul meu este să -l am în tracțiune în momentul în care se naște copilul. Trebuie să găsesc acel paznic.

În sfârșit, am avut o numire de consiliu cu serviciile sociale catolice. Fata care a vorbit cu mine a fost foarte tânără și de ajutor. Ne -am dat seama că trebuie să mă înconjoară de oameni care cumpără pentru a fi încântat pentru că sunt un extrovertit. Încă nu mi -am dat seama cum să mă implic în comunitatea Sacramento, așa că ea mă va ajuta să găsesc câteva organizații să se alăture. De asemenea, am obținut în sfârșit că totul a corectat alinierea la o ieșire la medicină și am o programare la medici înființată pentru 2 martie. Da! In cele din urma! Dacă calculele mele sunt corecte, voi fi de aproximativ 16 săptămâni până atunci. Ce este la jumătatea drumului prin al doilea trimestru? Îmi place guvernul de ajutor programe de aici. Ei iau pentru totdeauna!

Simptome conexe ale deficienței de magneziu

I’ve been so busy and worn out so I haven’t been blogging as much as I must be this past week. Statisticile mele pentru vizitatori au arătat cu adevărat asta. I need to work a bit harder this next week.

Feel complimentary to join in on this meme. I would love to find out how your week went!

To participate in this meme make a blog post reflecting back on your week with a link back to. weekend reflection Sponsored by healthy Moms. then add your link to Mr. Linkys. I will check out everyone that participates.

Link to this post:Weekend reflection #44 youngsters and MediCal

0/5

(0 Reviews)

Împărtășirea este grijulie!

AcțiuneTweet

Acțiune

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.