No Widgets found in the Sidebar

Whitney are o inimă de aur – ea este BFF -ul meu, așa că pot spune asta cu caractere aldine. Când am început să obținem freebies de la companiile de PR, a fost ideea ei de a începe un site de spin-off BloggersGiveback pentru a încuraja pe toți să îi ajute pe ceilalți mai puțin norocoși.

Cu atât de numeroase produse trimise bloggerilor pentru „recenzie”, vreau să încurajez donația de mărfuri de care nu avem nevoie cu adevărat de oameni care au cu adevărat nevoie de ele.

Doar știind Whit mă încurajează să nu fiu o curvă atât de egoistă. Ea mă inspiră să dau înapoi comunității. Când am întrebat -o sâmbătă, „Ar trebui să dau această jucărie unui copil nevoiaș sau să o păstrez pentru Milo?” – Știa doar ce să -mi spună pentru a mă asigura că se duce la cele mai bune mâini. Nu Judgy sau nimic, a întrebat ea: „Are Milo suficiente jucării?” Așa că am apucat cutia de bunătăți și am adus -o la petrecere pentru unitatea de jucărie. Avem destule pentru a împărtăși.

Deci, cu inspirația ei, iată câteva dintre modurile în care familia mea încearcă să dea înapoi în acest sezon:

Elementele esențiale
Acum, sunt un skate ieftin, așa că îmi place foarte mult să obțin un nivel complet gratuit și șosete. Dar știu că centrul de drop-in pentru femei are nevoie de ele mai mult. Și am fost fericit să le ofer copiilor din comunitate cu Hanes neprevăzute neprevăzute pe care le -am economisit pentru Milo (iar când Milo vine din vârstă de lenjerie, îl pot cumpăra mult mai mult sau * gasp * îi înmânează o parte din Holden). Le -am adus, de asemenea, mai multe pături de facilități medicale (pe care le -am apucat), pachete de scutece și șervețele nedeschise și niște haine confortabile pentru copii. Bunii mei prieteni de la Cafe Cacao găzduiesc abandonul, așa că m -am încântat într -un mocha de dimineață pentru problemele mele.

Alimente
Whitney și preșcolarul pentru copii au găzduit ambele unități alimentare în acest an, așa că m-am asigurat să completez ambele coșuri de colectare cu alimente cât mai numeroase și neperisabile. Îmi place să -i spun lui Holden ce facem și să -l las să pună obiectele în coș, dar nu sunt sigur că îl primește cu adevărat.

Bani
Donarea către organizații de caritate este în scădere în acest an. Este un an neplăcut în economie, iar pierderile de locuri de muncă se îndreaptă spre un nivel constant. Potrivit oamenilor buni de la NPR Marketplace, toate tipurile de donații caritabile sunt în recesiune, dar în special cele ale artelor. Alec și cu mine vrem să ne dăm înapoi, așa că am ales 3 locuri diferite pentru a da $$ înainte ca anul să se termine. Dacă căutați pe cineva la care să arunce bani, aș putea sugera unele dintre preferatele noastre:

Cercetarea cancerului în numele lui Jen Linn. Prietena noastră Dave și soția sa s -au luptat cu cancerul ei și s -a întors din nou. Acest lucru este complet e de rahat! Citiți povestea ei și dați ce puteți. Cancerul l -a ucis pe tatăl meu în urmă cu 10 ani, așa că, dacă nu ești mutată de o femeie din treizeci de ani care combate viața ei, există asta.

NPR. Deoarece am lucrat în oraș și am făcut naveta aproape în fiecare zi, am ascultat mult mai mult și mult mai mult NPR. Sunt complet inteligent în ciuda mea și este timpul să dau înapoi. Deductibil complet impozitat dacă nu alegeți un cadou.

Tineretul vorbește. Deoarece donarea către arte este cea mai bună acum, atunci donați artelor este ceea ce vom face. Programul Tineret Speaks este un remarcabil lucru de poezie-slam-get-the-kids-scrie-și-vorbi. Alec și cu mine ne -am dus la câteva dintre evenimentele lor în urmă cu un an și ne -am iubit! Am implicat să le susținem vreodată, dar am fost leneși.

Jucării
Bunul nostru prieten Karen a găzduit o petrecere de vacanță tematică cu depresie cu fundul cu o picătură tăcută de jucării care se întâmplă în camera din față. Și -a făcut donația către „Toys for Tots” și a uimit pe toată lumea cu volumul și calitatea. Whitney și cu mine am fost fericiți să donăm Nana Star și Moon Baby împreună cu cărțile lor însoțitoare. Aceste jucării sunt foarte drăguțe și au un backstory minunat. Sper că vor face ca dimineața cuiva să fie mai strălucitoare.

Cum vă asigurați că vă dați înapoi în acest sezon de sărbători? Dacă nu aveți *lucruri *, vă dați *timpul *?

Asigurați -vă că vă opriți de BloggersGiveback pentru niște fuzzies calde și inspirație.

By snoqb

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.