No Widgets found in the Sidebar

când am verificat despre serviciu, flipclips.com, în revista autentică ușoară acum câțiva ani, am căzut ca ideea. În timpul unui somn lung am avut pentru mine, m -am agățat de computer încurcând cu videoclipurile pe care le am despre Julian.

Vă permit să trimiteți un videoclip, precum și apoi să faceți câteva alegeri pentru a vă personaliza flipbook -ul. Costă 6 dolari, precum și, evident, lungimea, precum și stilul video pe care îl puteți gestiona camera video digitală este suficientă.

Îmi place acest concept ca o metodă de a prinde repere fizice, cum ar fi să stai (asigurați-vă că încheiați cu partea care se încadrează), aplaudarea sau tragerea la fel de mult ca un stand. Cărțile de flip rezultate pe care le -am obținut au fost puțin suficiente pentru ca bunicile să -și aducă poșetele. În plus, le permite nu numai să afirme „cât de adorabil este nepotul meu?” Cu toate acestea, „Cât de inteligent este copilul meu vitreg [în drept]?”

Câteva videoclipuri pe care le aveam deja, care erau demne de flipclips au fost: sări ca un tip nebun în Jumparoo (luna 7), zâmbind în timp ce se balansa la locul de joacă (luna 5), ​​jucând Peekaboo cu pantaloni scurți de boxer Ryan (luna 10).

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.