No Widgets found in the Sidebar

i -am rugat pe amicul meu Deborah să evalueze decizia de a avea un al doilea copil. Am înțeles că Deb nu aruncă prudență vântului atunci când se referă la deciziile majore ale vieții, așa că sunt fericit să împărtășesc contribuția ei la această discuție.

Am fost încântat, precum și am ușurat că Whitney mi -a cerut să evaluez în discuția actuală a mamei rookie despre dacă are sau nu un al doilea copil. Încântat de când îmi place Whitney, precum și site -ul lui Heather, precum și mă simt umilit de cererea de a face o postare de oaspeți; ușurat, deoarece acesta este un lucru, precum și despre care am vorbit de luni de zile, precum și am cerut să pun în cele din urmă stilou pe hârtie pentru a -mi ajuta câteva gânduri.

Mă așez și compun acest lucru cu un sentiment de ironie, deoarece deja mă aștept cu șapte luni cu numărul doi. Așadar, presupun că s -ar putea să afirm că raționalizez decizia, mai degrabă decât să o iau, însă nu cred că procesul crede că trebuie să fie substanțial diferit pentru cineva care se gândește la o secundă (sau a treia sau a patra), mai degrabă decât pentru a se pregăti unul care este deja la mijlocul gătitului.

În primul rând, cred că nu puteți lua o decizie greșită aici. Dacă alegeți să mai aveți un copil, este minunat. Dacă alegeți să nu mai aveți un copil, este și fantastic. Este 100% la fel de mult ca tine, deoarece ești singurul care trăiește în pielea ta, precum și să înțelegi cu ce ești gata de online. Presupun că trebuie să personalizez oarecum această ultimă declarație, precum și să afirm că este 100% la fel de mult ca tine, precum și partenerul tău, oricât de sincer, dacă nu ești 100% la bord, nu poate conta ce crede partenerul tău. Da, căsătoria este despre a pune în pericol, totuși, să fim sensibili aici. A accepta să petreci Crăciunul cu gospodăria ta, precum și Ziua Recunoștinței cu socrii tăi este un lucru, cu toate acestea, este de acord să ai grijă de o viață umană timp de cel puțin 18 ani este altul. Trebuie să vă dați seama pentru ce doriți să indicați în viața voastră.

Pentru a fi destul de sinceri, am fost ambivalenți să avem copii. (Leah, precum și numărul doi: Când sunteți suficient de vechi pentru a verifica acest lucru, vă rugăm să nu luați această ambivalență personal. A fost înainte să vă înțelegem!) – Am luat o decizie că, dacă ar fi indicat să fie, ar fi, ar fi, ar fi, ar fi, ar fi, ar fi, ar fi, ar fi, ar fi apar, cu toate acestea, nu aveam de gând să mergem la niciun tip de proceduri fantastice de procreație. Ei bine, s -a produs la fel de bine. Sigur, a fost greu, stresant, epuizant, precum și așa mai departe, cu toate acestea, o viață cu Leah de 18 luni este mult mai bună decât o viață fără ea.

Deci, asta ne duce la problema: dacă avem sau nu numărul 2. Țin cont de trei conversații care au dus la decizia noastră. Primul a fost cu doi prieteni buni care sunt doar copii. În timp ce au lamentat că nu au devotat colegi de joacă ca copii, ei cred că este mai greu acum ca adult. Indiferent de cât de mult soțul tău sau prietenii tăi buni le pasă de propriii părinți, la sfârșitul zilei, cea mai mare obligație a terenuri pe urmași. La fel ca și fără niciun tip de frați, asta lasă o persoană la conducere. Gospodăriile sunt neplăcute, precum și o frați nu este asigurarea niciunui tip de sistem de asistență, cu toate acestea crește cu siguranță șansele unuia. A doua conversație a fost prima în care am aruncat conceptul de a avea un copil mai mult pentru soțul meu. Cred că schimbul a durat aproximativ cele două blocuri, precum și gândul final a fost da, am fost la dispoziție. Cândva între acea conversație, precum și prima zi de naștere a lui Leah am vorbit din nou despre asta. De data aceasta am discutat despre adevărul că nu există nicio asigurare că frații noștri vor avea copii, așa că nu numai că Leah ar putea fi un singur copil, cu toate acestea un singur copil fără veri. În gospodăria noastră există o mare parte din gospodăria noastră, precum și în canalizarea a doi părinți, patru bunici, o mătușă, precum și un unchi, în valoare de toți, pe un tânăr, păreau un pic intens. De ce să nu distribuiți altele în cel puțin o altă persoană?

Până la urmă, a coborât la intestin, precum și la calendarul. Credea că Leah este un singur copil m -a întristat. Nu înțeleg de ce, totuși, tocmai a făcut -o. De asemenea, încerc să depind de intestinul meu. De asemenea, decizia a fost tipul de SUA. Cred că am fost în afara pastilei timp de aproximativ cinci minute înainte de a mă aștepta cu numărul doi. Atunci, orice tip de rămășiță de fluturaș (și mai degrabă a fost un pic) s -a transformat în raționalizare. (Pe un alt subiect: Ambivalența ar putea stimula fertilitatea?)

Numește o emoție la fel de bine ca și o simțim ideală acum: frică, anxietate, emoție, teamă, speranță, bucurie, anticipare, supunere, surpriză, dragoste. ”

Credea că există o posibilitate respectabilă că putem obține un tânăr ca Leah este un motiv suficient pentru a fi peste lună. Cu toate acestea, dacă am avea doar o singură Leah, ar fi în regulă. Din nou, nu se pot lua decizii greșite.

Mă uit în ianuarie, precum și nu există nicio întrebare că 2012 va fi un an întunecat. Va exista o mulțime de tIntrări pe care nu le vom putea face rapid, viața va fi mai scumpă, precum și somnul poate fi inexistent. Cu toate acestea, este simplu să fii prins în anii copilului, deoarece tot ceea ce știm. La un moment dat în viitorul nu atât de îndepărtat, ieșim din faza de risc, precum și începem să experimentăm o viață mai „normală” ca o familie: nopți de film care mănâncă floricele pe canapea, proiecte de artă, înmânează-mă Downs, Giggle se potrivește La masa din zona bucătăriei, luptând pe bancheta din spate a mașinii, jucând casă/școală/monstru invazie/orice își pot imagina. La sfârșitul zilei, decizia a fost simplă: o mulțime de lucruri sunt disponibile în seturi de patru, nu trei. Prin urmare, am crezut că și gospodăria noastră ar trebui.

Fotografii cu amabilitatea lui Deborah Kelson. Am verificat mai multe experiențe ale lui Deb cu maternitatea pe blogul ei.

By snoqb

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.