No Widgets found in the Sidebar

datorită doctoratului în părinți pentru această comoară

Când am început secțiunea „Săptămâna” a site-ului nostru, a fost o încercare de a nu fi atât de concentrat pe Berkeley. Dacă nu sunteți vecinii noștri, există încă o mulțime de opțiuni excelente, care sunt mult mai bune decât să ștergeți tushy -ul cuiva, nu?

Suntem atât de încântați să împărtășim încă unul în Europa – unde niciunul dintre noi nu a fost (încă) cu copiii noștri – Emilie de la Babyccino împărtășește cu noi activitățile ei preferate la Paris! Emilie are o fiică mică, Coco, precum și așteaptă un al doilea copil în această lună.

De îndată ce îmi pot strânge pașaportul, trebuie să urc într -un avion, precum și să satisfac aceste femei distractive.

luni
Faceți o plimbare în grădinile Tuileries. Au trambuline (pentru tineri peste 2), precum și o cursă veselă situată în mijlocul grădinilor. Încercați să mergeți înainte de ora 16:00, deoarece aceasta este instituția de timp, precum și parcurile se împachetează. Optați pentru o ciocolată caldă la Angelina (226 Rue de Rivoli). Zvonul spune că aceasta este cea mai bună ciocolată caldă din emisfera nordică ”.

marţi
Tratează -te într -o zonă de cumpărare pe unul dintre punctele de cumpărare ale Parisului, Rue des Franc Bourgeois, precum și Rue Veille Du Temple din Marais. În jurul acestor străzi se află diverse parcuri de biți (Place Des Vosges, precum și Parc Royale), astfel încât să îi puteți lăsa pe tineri să aibă un joc rapid în magazine! Optați pentru prânz la Le Loir Dans la thã © I¨re la fel în Marais (3 Rue des Rosiers 75004 Paris Tã © l.: 01.42.72.90.61).

În mod ironic, toate scaunele antice sunt doar pentru decorare, cu toate acestea, este o locație cu adevărat prietenoasă pentru copii, cu canapele uriașe din piele. Nimeni nu te grăbește, chiar dacă există o coadă semnificativă în fața ușii (iar lămâia Tarte este ceva de văzut – toppingul său de bezea ar trebui să aibă cel puțin 15 cm înălțime)!

miercuri
Mergeți spre Jardin des Plantes Grădinile Botanice din Paris. La Menagerie este o grădină zoologică de modă veche în parc. Este extrem de adorabil, precum și toate animalele pe care tinerii ar putea să le vadă. Cafeneaua din interior este bună, precum și extrem de grozavă cu copiii. În adevărat stil francez, puteți cumpăra orice ”¦ de la un monsieur croque la escargot! Dacă plouă, Muzeul de Istorie Naturală este la fel în același parc. Poate că nu este cel mai remarcabil muzeu de animale umplute din toate timpurile, cu toate acestea, cu siguranță, merită să se uite.

joi
Mergeți pe o piață regională precum piața Bastille de pe bulevardul Richard Lenoir dimineața. Dacă nu puteți ajunge acolo la timp, descoperiți una dintre numeroasele alte piețe de dimineață din oraș în încă o zi. Timpurile de piață sunt publicate aici.

Una dintre piețele mele preferate este Marche d’Ligre în a 12 -a, care are flori minunate, precum și fructe, precum și standuri de legume. Este înconjurat de cafenele, dacă simți că ai nevoie de o pauză. De asemenea, este o locație excelentă pentru a -i lua pe tineri, deoarece există întotdeauna un bărbat amabil de pe piața care dorește să ofere o roșie cherry, o clementină sau chiar un balon.

Dacă aveți nevoie să vă aprovizionați cu haine pentru copii, câteva dintre cele mai bune îmbrăcăminte tinere, precum și magazine de jucării din Paris sunt concentrate pe rue Vavin, precum și pe Rue Brea în al 6 -lea, chiar la sud de Grădinile Luxemburg. Petit Bateau are un magazin frumos acolo, la fel ca DPAM, precum și Jacadi, precum și există oferte mari de buticuri private pentru copii. După aceea, puteți merge pe locul de joacă din Grădinile Luxemburg, care este unul dintre cele mai bune locuri de joacă din Paris. Există leagăne pentru copii mai mari, precum și punctul culminant pentru toți tinerii sunt bărcile cu pânze pe care le puteți închiria la Fântâna, pe care o împingeți cu bețe.

vineri
Faceți -vă metoda către Bois de Vincennes. Este un parc minunat/pădure din exteriorul Parisului, însă, la o simplă acoperire de metrou (linia 1). Puteți închiria bărci de biți pentru a merge în jurul lacului, precum și există o fermă de oraș, care merită să mergeți în special în primăvară, când toate animalele au avut doar bebelușii. Locul de joacă din Parc Floral este semnificativ, precum și excelent pentru toate vârstele.

Un lucru mult mai mult pe care îl poți face întotdeauna este să -ți duci tinerii la Disney Paris

By snoqb

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.