No Widgets found in the Sidebar

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

De Becky Wilcox

Creșterea copiilor este un loc de muncă cu normă întreagă. Nu este neobișnuit ca femeile să părăsească o profesie atrăgătoare pentru a -și îngriji copiii mici. Alte mame sunt capabile să jongleze cerințele maternității, precum și o rutină de experți dificilă, cu asistență din partea îngrijitorilor gospodari sau plătiți.

Mamele care sunt mult mai pline de resurse au navigat pe un teren de mijloc, unde pot ține o sarcină, precum și încă oferit pentru copiii lor. Aceste mămici au descoperit că profesiile mai puțin solicitante cu rutine de muncă versatile fac posibilă echilibrarea întreprinderii gospodăriei, precum și a vieții de muncă. Numeroase sarcini oferă aceste oportunități.

Antreprenori

Pentru mamele cu o distracție sau o abilitate specială, începerea unei companii care le permite să -și dicteze orele se poate transforma într -o carieră profitabilă. Numeroase dintre companiile uriașe de astăzi au fost începute în bucătăriile mamelor întreprinzătoare. Bibliotecile regionale, precum și mica administrație a companiei sunt resurse restante pentru începerea unei afaceri. În timp ce aceste organizații oferă îndrumări logistice, pre-pre-pre-mamă vor trebui să își producă propriile idei ale companiei. Șansele abundă în vânzări directe, francize, dezvoltări de produse, precum și sectoare de servicii personale. Există servicii de recrutare a vânzărilor de angajatori care oferă sarcini de vânzare mamelor care pot lucra cu normă parțială sau cu normă întreagă.

Profesor preșcolar/ lucrător de zi

Mamele au experiență practică atunci când se referă la gestionarea copiilor mici. Acest lucru le face extrem de potrivite pentru sarcinile din preșcolari, precum și centrele de îngrijire de zi, unde rutinele part -time sunt furnizate în mod obișnuit pentru mamele care nu sunt capabile să dedice unei încărcături complete. Ca beneficiu suplimentar, facilitățile de învățământ timpuriu vor admite copiii angajaților fără cheltuieli pentru a se asigura că costul de îngrijire a copiilor nu este o problemă.

Înrudit exact cum să vă îngrijiți în 2021

Pentru cei care doresc să plece în această carieră, este simplu să se facă acreditările necesare. Cererea fundamentală este o diplomă de partener de avansare a copilului care poate fi câștigată în timp ce este deja angajat ca lucrător de îngrijire a copiilor. Angajatorii vor ridica în mod obișnuit o parte din școlarizare.

Scriitori/ alte locuri de muncă libere

Există numeroase oprituri independente pentru scriitori pricepuți. Accesul de câștig Web a făcut mai simplu să descoperiți, precum și să satisfaceți sarcinile de compunere. Este posibil ca plata să nu fie considerabilă, cu toate acestea, rutinele scriitorilor pot fi adaptate în timpul perioadei de oprire a copiilor.

Blogging -ul este o metodă pentru scriitori să dezvolte o prezență publicată. De asemenea, a sfârșit prin a fi o profesie îmbucurătoare pentru mame-bloggerii, cu o urmărire mare. Companiile au descoperit că mamele care blog sunt capabile să -i influențeze pe alții în propriile cercuri, precum și să dobândească sprijin de marketing în acest proces.

Masaj teafiștii

De obicei, terapeuții de masaj funcționează pentru ei înșiși. Aceștia pot primi recomandări de la facilitățile de îngrijire a sănătății și a sănătății, cu toate acestea își aleg destul de mult programul.

Instruirea, precum și certificările pot fi achiziționate accesând o școală de terapie de masaj, care va oferi, de asemenea, cursanților conexiuni importante în domeniul sănătății și sănătății. Terapia de masaj este un tratament acceptat, precum și preventiv pentru numeroase afecțiuni de sănătate și sănătate. Spa, chiropracticii, precum și centrele de reabilitare sunt printre specialiștii care caută terapeuți de masaj.

Cu toate acestea, acestea sunt câteva șanse de profesie ca mamele să poată verifica pentru a -și restabili profesia, fără a -și sacrifica neapărat angajamentul de a avea grijă, precum și pentru a -și crește copiii.

Despre acest autor

Becky W. este un scriitor independent care are un entuziasm pentru a încerca noi feluri de mâncare în zona bucătăriei, precum și pentru a trăi un stil de viață sănătos. În timpul liber îi place să călătorească, precum și să vadă filme vechi.

Link către această postare: cariere noi pentru mame
Înrudit Descoperiți mult mai multe despre utilizarea fluorului ca produs de îngrijire orală

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

TweetAcțiune

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.