No Widgets found in the Sidebar

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Copiii tineri au solidifica tantrumuri din numeroase motive diferite. S -ar putea să fie din cauza frustrărilor dacă le lipsește abilitățile lingvistice pentru a -și interacționa dorințele sau nevoile. Unii copii mici au topituri dacă sunt obosiți, egocentrici sau au o perioadă dificilă să înțeleagă perspectiva altcuiva, sau ar putea să-și afirme încrederea în sine din ce în ce mai mare, precum și identitatea care are ca rezultat o luptă de putere.

Dacă copilul tău are în mod regulat aglomerații, abilitățile pentru calmarea de sine, precum și calmantul de sine vor ajuta. Adulții, precum și copiii care dețin aceste abilități au un timp mai simplu, gestionând frustrările, precum și stresul.

Uneori, sugarii, precum și copiii mici au propria lor metodă de a se auto -calma. De exemplu, suflarea degetului mare, utilizarea unui suzetă sau spălarea unui articol apreciat, cum ar fi o pătură, sunt câteva metode pentru copii tineri. Iată câteva metode mult mai multe pe care le poți calma copilul.

Joacă muzică soft.

Folosiți zgomotul alb ca o mașină de vid sau zgomot.

Blocă -ți copilul.

Frecați -vă spatele copilului sau oferiți -i un masaj.

Când copilul tău îmbătrânește, îi poți instrui câteva activități distractive pentru a o calma. De exemplu, cereți -vă copilului dvs. să se relaxeze, precum și să se prefacă a fi o păpușă de pânză. Solicitați -o să se pretindă că este un animal. De asemenea, activitățile senzoriale ajută copiii calmați. Umpleți un recipient sau o tigaie cu apă, sau nisip sau cremă de bărbierit. Joacă aluat, gak, chit prost, precum și argilă sunt, de asemenea, materiale extrem de calmante pentru copilul tău.

Pentru mai multe informații despre înțelegerea copilării copilului dvs., mamele sănătoase sugerează cartea „Ghidul oricărui părinte pentru TanTrums”, de Joni Levine, M.Ed.

Link către această postare: Metode calmante de sine Pentru a vă ajuta copilul să vă ofere cu solifierea tantrums
Înrudite să te descurci înainte de a face acest lucru

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

By snoqb

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.