No Widgets found in the Sidebar

Tocmai când intenționam să -mi continui seria despre cumpărături la nivel local și achiziționarea de cadouri folosite, Angie m -a bătut cu ea cu „Vei achiziționa cadouri folosite?” Postează pe babycheapskate. Ei bine, mulțumesc Angie!

Pentru cadouri mari și pentru persoanele mici, consensul pare să fie că este bine să faceți cumpărături pe eBay, Craigs List, Berkeley Parents Network (local), Freepeats, Freecycle, magazine de prosperare sau luați doar aranjamente pentru mâini.

Chiar cred asta din câteva motive:

Ambalajul de pe jucării noi mă face să vreau să -mi scot părul. Când achiziționez jucării noi, de obicei voi desface, va detrage și poate spăla (în cazul blocajelor) articolul înainte de a-l înfășura sau de a-l împinge într-o geantă de cadouri bine reciclată, deoarece urăsc durerea în dimineața de Crăciun de a lua 27 Minute pentru a despacheta o jucărie nouă. Lucrurile folosite nu au această problemă.

Multe lucruri pot trăi din nou. Doar pentru că copilul lui Sunny este bolnav de masa lui de tren nu o face. Am fost foarte încântat să -l trag acasă, să -l șterg și să cumpăr câteva motoare noi (pe care le -am desfăcut!) Pentru a face acest prezent să se simtă special. Anul acesta Holden primește o tastatură electronică mare pe care am primit -o de la Craig și lista lui pentru 15 dolari. Scuzați depozitul și reutilizați -vă!

Copiii mai mici nu știu diferența. Stabiliți bara joasă și copiii dvs. vor crește apreciază mult mai mult decât o simplă noutate strălucitoare.

Am crescut reglând. O auzi pe mama aia? Aș merge de la Crăciunul de Crăciun la tata până în ziua de Crăciun la mama și aș transmite ceea ce nu voiam. Îmi place un schimb de îmbrăcăminte bun. Mă comasor de mână-me-downs. Continuați să dați până când cadoul ajunge la cineva care îl va aprecia!

Sunt sigur că există numeroase multe motive și locuri de achiziție utilizate. vei face asta? De ce sau de ce nu?

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.