No Widgets found in the Sidebar

Alăptarea este o experiență unică, precum și excepțională pe care o mamă o împărtășește cu copilul ei tânăr. Pentru prima dată mămici, există o cantitate infinită de îngrijorări în timpul sarcinii, precum și imediat după naștere. Rețin minte când eram aproape scadent, încercând să -mi dau seama exact cum a funcționat alăptarea. Iese într -un singur flux? Cum se va simți? O preocupare care mi -a rămas în minte până când a fost timpul să -mi prind copilul pentru prima dată a fost: „Voi putea să alăptez cu sfârcurile plate?”

La scurt timp după ce am furnizat nașterea, a venit consultantul la alăptare al spitalului, precum și am exprimat, precum și i -am arătat îngrijorarea mea. Am descoperit că nu numai că sfarcurile mele sunt plate, cu toate acestea sunt, de asemenea, inversate. Aceasta înseamnă că sfârcul în sine se transformă, în loc de un sfârc tipic care se aruncă. Circumstanța mea nu a fost unică, precum și consultantul de lactație m -a asigurat că mi -a fost într -adevăr posibil să alăptez.

Cum să alăptați cu sfârcurile plate sau inversate

Este posibil să alăptați cu sfârcurile plate sau inversate!

De ce? Ei bine, necunoscut pentru mine la acea vreme, ca mamă pentru prima dată, sugarii nu se prind doar pe sfârc. De fapt, un zăvor adecvat este atunci când copilul ia o mare parte din sân în gură, inclusiv areola. Atâta timp cât copilul tău primește o strângere excelentă aici, sfârcurile plate nu ar trebui să fie o piedică atunci când alăptează.

Deși sfarcurile plate sau inversate nu vă împiedică să alăptați, acestea pot adăuga problemă la o sarcină deja care induce anxietatea pentru o mamă nouă. Durerea, disconfortul, precum și noi senzații pot fi copleșitoare pentru o mamă care alăptează recent. Din fericire, există o metodă de a atenua o mare cantitate de disconfort preliminar pe care îl experimentați de primele ori de câteva ori alăptați un nou copil.

2 tehnici care vă vor ajuta să alăptați cu sfarcurile plate

Scutul sfarcului

Scutul sfarcului. Un zeu în tipul unui dispozitiv mic, silicon, transparent! În timp ce o mamă nouă se adaptează la rutina de hrănire solicitantă a unui nou -născut, un scut de sfârcuri este o alegere excelentă. Acesta va oferi o barieră fără riscuri, precum și confortabilă între gingiile bebelușului, precum și sfârcul. Pentru cei cu sfârcurile plate sau inversate, un scut de sfârc ajută, de asemenea, să vă „antreneze” sânul. Oferă un sfarc batjocoritor pentru sugarii tăi să sugă, care, de asemenea, se dublează ca o matriță pentru a ajuta la extragerea sfârcului.

Câteva dezavantaje
La fel de fantastic, precum și miraculos ca sună un scut al sfarcurilor, există unele dezavantaje ale utilizării acestuia. Foarte mai întâi, precum și în primul rând, este simplu atât pentru mamă, cât și pentru copil, să ajungă să depindă de ea. Acest lucru mi s -a întâmplat; Ca și ceasul, când a apărut timpul de hrănire, scutul meu de sfârcuri era chiar pe partea mea. Mi -a luat aproape trei luni înainte de fiul meu, precum și am fost complet înrădăcinat de scut. Un alt dezavantaj al utilizării unui scut de sfârc este cantitatea de întreținere de care are nevoie. Ca orice tip de sticlă, veți avea nevoie să curățați corect scutul sfarcului după fiecare utilizare. Acest lucru va ajuta la prevenirea blocajelor de lapte sau mai rău, mucegai. Cu toate acestea, aceste dezavantaje deoparte, un scut al sfarcurilor este o resursă fantastică pentru a ajuta o mamă cu sfârcurile plate sau inversate să se schimbe la noua rutină, precum și la experiența alăptării. Inspectați articolul nostru despre avantajele, precum și contra Scuturilor Nipple aici.

Folosind o pompă de sân

Pentru a reitera, nu este imposibil să alăptați cu sfârcurile plate sau inversate. Dacă un scut de sfârcuri nu este pentru dvs., există și alte metode pentru a vă ajuta să vă atrageți sfârcurile. Nu aveți nevoie să așteptați până când sfarcurile vă sunt trase pentru a începe alăptarea! Cu toate acestea, până la simplitatea disconfortului de la alăptare cu sfarcurile plate sau inversate, puteți să -l luați pe voi înșivă pentru a accelera procesul de extragere a acestora. O tehnică pe care alte mame, precum și am descoperit -o utilă este să folosesc o pompă de sân. Dacă nu aveți deja unul, asigurați -vă că inspectați cu acoperirea de asigurare de câte ori puteți obține o pompă gratuit!

Nu numai că puteți utiliza pompa de sân pentru a depozita laptele încă o dată, cu toate acestea, utilizarea acesteia poate ajuta la extragerea sfârcurilor plate sau inversate. Pentru a preveni încurcarea cu producția mea de lapte, aș pompa numai după ce mi -am alăptat direct copilul. Acest lucru a asistat să accelereze procesul de extragere a sfarcurilor mele, precum și ca bonus, producția mea de lapte a crescut (un câștig-câștig), deoarece corpul meu credea că fiul meu alăptează mai mult.

Îndreptându -l să alăptezi cu sfârcurile plate

Dacă sunteți dispus să -l eliminați fără tehnicile de mai sus, atunci bitul dvs. va fi necesar să se blocheze corect în timpul hrănirilor. Chiar aici este o tehnică pentru a vă asigura că se blochează corect. Cu mâinile curate, locațiați -vă degetul mare în partea de sus a sânului. Locați -vă alte patru degete sub, făcând o formă „C” cu mâinile. Apăsați cu atenție pentru a vă lărgi sânul, precum și a vă bloca copilul în consecință. Făcând acest lucru, acestaFace mult mai ușor pentru sugarul să se prindă pe sfarcurile plate sau inversate.

Pentru orice tip de nouă mamă care alăptează, precum și chiar o mamă experimentată, care are o experiență diferită de data aceasta, sugerez cu tărie să satisfacți cu un consultant la alăptare. Consultanții de alăptare sunt resurse restante care sunt oferite pentru a răspunde la orice tip de întrebări legate de alăptare. aveţi încredere în mine; Nu sunt nimic pe care nu l -au auzit. Consultanții de alăptare sunt destul de simpli de găsit, precum și departamentul dvs. pediatru, spital sau regional de sănătate și wellness ar trebui să poată referi câteva.

Alăptarea este o experiență descoperitoare atât pentru bebeluș, cât și pentru o mamă nouă, precum și răbdarea este esențială. Dacă sunteți îngrijorat de alăptare din cauza sfârcurilor plate sau inversate, nu disperați, este posibil! Indiferent dacă utilizați un scut de mamelon, o pompă de sân sau să -l luați în considerare, rețineți să vă bucurați de această experiență superbă de legătură!

Alăptarea poate fi grea. Dacă sunteți în căutarea unor mame la care să mergeți la sfaturi, accesați grupul nostru de Facebook Rookie Moms!

De asemenea, s -ar putea să vă bucurați:

Sfarcurile crăpate [cele 8 sfaturi de vindecare pe care trebuie să le supraviețuiești!]

Donație de lapte matern: ceea ce ar trebui să înțelegeți despre contribuție și primire

Copilul refuzând sticla? 14 sfaturi pentru a încheia greva!

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.