No Widgets found in the Sidebar

Dacă sunteți însărcinată, încercați să trăiți un venit acum

Când am descoperit pentru prima dată că sunt însărcinată, am fost în Africa în luna de miere. Tocmai ne -am oferit bunurile noastre, ne -am oprit locurile de muncă, precum și ne -am dedicat să trăim valorile noastre de experiență fiind mult mai esențiale decât securitatea, am făcut un total 180 pe noul nostru mod de viață, precum și pe casa backpedalată.

Am redus călătoria scurtă, precum și ne -am întors la noi, în mod regulat, sarcini de birou aranjate pentru restul sarcinii mele. Am avut ceva captivare monetară de făcut.

Întrucât Rookiedad Alec, precum și am fost nou în viața căsătorită, precum și un portofel comun, am făcut cele mai bune eforturi pentru a fi online pe un singur salariu în timp ce îl băncăm pe celălalt într -un cont de economii de costuri. Din program nu am avut succes complet – la fel de bine, precum și am achiziționat cota noastră corectă de haine în miniatură, precum și jucării -, dar a fost o metodă cu adevărat excelentă pentru viitorul nostru. În timp ce multe se așteaptă ca femei să facă înregistrări de cumpărare a sugarului, precum și să se dezlănțuiască în ceea ce privește decorul de pepinieră, am petrecut o mulțime de timp aprovizionând obiecte pentru sugari de mână.

Ca un sfat de bani pentru bani pentru părinți în așteptare, sugerez economisirea hard-nucleului pentru durata sarcinii.

Provocarea: online din veniturile unui partener, precum și economisirea celorlalți.

Sunt sigur că nu sunt prima persoană care ți -a spus că sugarii pot cheltui o mulțime de bani. Pe lângă costurile zilnice ale scutecelor, precum și ale celor care există investițiile de finanțare ale-ohmygod-do-we-need-a-bigger-car-car, precum și-ați văzut-pre-preț-pe-that-sroller?! Dincolo de echipament, există economii de costuri pentru educație de lungă durată, precum și alte cheltuieli. (Vei dori să te muti?) De asemenea, în afară de asta, dacă te întorci la muncă, probabil că vei plăti costuri semnificative de îngrijire a copiilor, precum și dacă nu, te vei ocupa de taxa monetară de a pierde cel de -al doilea venit.

Dacă doriți să ajungeți să fie și mai ambițioși, încercați să trăiți în partea inferioară a celor două venituri.

Iată cele trei lucruri pe care le -am făcut și eu pentru a ne strânge centurile (banii) în timp ce talia mea a crescut*:

Încercați să înghețe costuri. La fel ca o curățare a alimentelor, detox -ul de cumpărare poate curăța unele obiceiuri excesive în grabă. Am petrecut luni diferite cu intenția de a cumpăra nimic nou sau de a nu mânca deloc. Când mă simt că devin un pic la fel de repede să cumpăr pe Amazon Prime, mă întorc la acest tip de dietă.

Tăiați lucrurile uriașe mai întâi. Căutați produse uriașe pe care le puteți reduce. În loc să ne tăiem lattele, am început să mâncăm mai puține ori pe săptămână. Dacă o masă de restaurant bună costă 50 de dolari, am economisit doar 200 de dolari într -o lună. De asemenea, am tăiat televiziunea prin cablu din viața noastră, precum și am înlocuit -o cu Tivo, precum și Netflix.

Puteți descoperi că este folosit? Când planificați un copil, au fost luate în considerare o mulțime de piese de hardware noi, precum și misterioase. După ce am făcut o listă de dorințe fantastice, am început să caut mână-me-downs pe Craigslist, precum și pe piața mea regională de părinți Berkeley Părinți. Acum, folosesc grupuri de schimb de Facebook pentru a -l plăti înainte pe măsură ce îmi descarc echipamentul. [Ghidul nostru de registru pentru sugari oferă sugestii pentru descoperirea unor lucruri utilizate excelente]

Aș dori să aud orice tip de alte sugestii de economisire a banilor care v -au ajutat!

* A fost la fel de bine cheesy? Imi pare rau!

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.