No Widgets found in the Sidebar

Următorul este un extras din noua noastră carte de carte pe care trebuie să o știe fiecare mami. Vă oferim mici gusturi ale cărții toată săptămâna, în speranța că veți primi unul care să vă păstrați în poșetă doar pentru astfel de situații. și una pentru mașină.

Cu toții avem cu toții telefoane inteligente încărcate cu aplicații, videoclipuri și fotografii de familie pentru a ne menține kiddos -urile fericite. Dar nu se pare întotdeauna că cele mai lungi așteptări sunt neașteptate atunci când nu sunteți absolut nepregătiți?

Indiferent dacă stai într -o linie lungă sau aștepți o eternitate la un restaurant, iată câteva trucuri de mami care pot trece timpul când bateria acelui telefon moare:

Păpuși cu deget. Folosiți un stilou pentru a desena câteva fețe pe vârful degetelor și creați un spectacol de marionete de deget improvizat.

Curse de curse. Ține -ți stiloul pentru a desena o scenă de drum sau oraș pe o bucată de hârtie. Folosiți monede din poșetă ca mașini sau personaje în aventura dvs.

Spionez . . . Chiar și copiii mici pot prinde acest joc de ghicire de bază. Găsiți un obiect și furnizați un indiciu: „Spionez cu ochiul meu mic, ceva care este albastru” și toată lumea presupune. Acest oldie, dar Goodie este cel mai bun pentru săli de așteptare și blocaje de trafic.

Lingură pe nas. Aveți nevoie de o distragere elegantă pentru o lungă așteptare la un restaurant? Uită -te în altă parte. Ștergeți -vă degetul mare pe interiorul unei linguri de metal, respirați -o cu greu (cum spuneți „Hah!”), Apoi, îndepărtați -l de la Schnoz.

Dacă doriți să păstrați un set mic de recuzită la îndemână pentru data viitoare, autocolantele sunt o deviere excelentă, plană și se împerechează bine cu hârtie de fier vechi și stiloul dvs.

Găsiți lucruri pe care fiecare mămică trebuie să le cunoască pe Amazon.com. Degetele și pista de curse de Heather Flett.

By snoqb

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.