No Widgets found in the Sidebar

este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

După un antrenament intens sau o cursă lungă, în mod normal, am mușchi rigizi, precum și dureri dureroase, precum și dureri de corp. Acest lucru semnalează că mi -am muncit corpul din greu. De multe ori mă simt fantastic în ceea ce privește durerile, precum și durerile, cu toate acestea, când am o după-amiază agitată care urmărește după tinerii mei, precum și să îi duc la activitățile lor după școală, mușchii dureroși mă lenește. , mămicile active ca mine pot ține pasul cu tinerii lor, fără a se înfrunta despre durerile de corp, precum și durerile. Linia lor completă de uzură de compresie pentru Guy, precum și femeile infuzează de înaltă densitate a declanșat cupru în firele lor de performanță. Acest material infuzat de cupru eliberează ioni, care pot ajuta la minimizarea oxidanților din corp, precum și este un agent anti-bacterian pe termen lung, pe termen lung, cu beneficii ale pielii. Copper are o mulțime de beneficii pentru sănătate și sănătate. Crește transferul de oxigen în produsele de compresie, neutralizează „radicalii liberi”, îmbunătățește tonul de masă musculară, emite ioni, a fost utilizat în medicină de nenumărate ani, precum și este unul dintre micro-nutrienții necesari descoperiți în mod natural în organism.

Colecția Tommie Coppers pentru femei include orice ai fi necesar să fii confortabil să lucrezi în casa ta sau în aer liber, în orice tip de vreme. Ele aduc eșarfe, șosete de compresie, precum și jambiere, jachete, cămăși lungi și cu mâneci scurte, mănuși de compresie, precum și mâneci, pantaloni scurți, precum și blaturi de depozitare. De asemenea, linia lor de produse este disponibilă într -o gamă largă de culori pentru a se potrivi cu orice tip de stil.

Materialul lui Tommie Copper se simte moale și elegant pe pielea mea. După un antrenament minunat, mușchii mei erau mai puțin dureri decât de obicei. Jambierele, precum și cămașa cu mâneci lungi cu mâneci sunt cele mai bune pentru climatul mai rece, chiar aici, în Spokane, Washington. Când port Tommie Copper, mă simt mișto, confortabil, precum și încrezător.

Pentru o mulțime de informații despre Tommie Copper, precum și pentru a vizualiza catalogul lor total, accesați tommiecopper.com.

*Dezvăluire: Aceasta este o postare sponsorizată. Am primit produse de la Tommie Copper în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt precise, precum și 100% ale mele.

Despre fondatorul nostru

Cascia Talbert este un blogger agitat, iar mama a cinci copii, care locuiește în Spokane, WA. Cu un B.A. În istorie, precum și în legislație, precum și un entuziasm pentru compunere, precum și pentru a rămâne sănătos, a început revista Healthy Mommies în 2007. Revista Healthy Mommies este în prezent plasată pe blogul de sănătate și wellness pentru mame. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine informate cu privire la problemele de sănătate și sănătate, precum și exact cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor, precum și să inverseze statisticile de obezitate a tinerilor din S.U.A.

Dna Talbert conduce rețeaua de socializare a mamei sănătoase, este creatorul Media Mommies Healthy, precum și blogurile de la Talbertzoo.com. Puteți respecta ea pe facebook.com/thehealthymomsmag și twitter.com/cltalbert.

Dacă v -a plăcut această postare, este posibil să vă bucurați de aceste povești.

Se încarcă…

var marketgiddate = new data (); document.write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressbar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link către această postare: O mulțime de beneficii ale îmbrăcămintei de compresie de cupru Tommie
Dieteticianul înregistrat înrudit împărtășește patru legume de primăvară pentru a adăuga la dieta dvs.

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.