No Widgets found in the Sidebar

, adepții apropiați ai acestui blog au ghicit, cel mai probabil, că avem pe cineva nou pe care să -l întâmpinăm în gospodăria Rookie Mommies în această săptămână. Detalii în curând! (Actualizare: imagine pe Facebook!)

Deocamdată, permiteți -mi să vă distrez cu o publicație despre exact cum am cheltuit la fel de mulți bani pentru livrări de artizanat, precum și ceea ce ați putea face diferit.

Este complet posibil să obțin conceptul de a utiliza zona nefavorabilă pentru literele bannerului meu de pe un ecran din sursa de hârtie. Am [introduc o explozie entuziastă] ca acel magazin. Pe de altă parte, și eu nu -mi place, din moment ce cheltuiesc mereu la fel de mulți bani, precum și ajung să mă simt ca un nebun când ajung acasă.

În acest caz, nu mă bat la fel de mult de când am scos trei bannere din materialele pe care le -am cumpărat, precum și câteva dintre lucrurile pe care le voi folosi de mult timp.

Pentru petrecerea de 4 ani de naștere a lui Scarlett

Pentru călătoria cancerului lui Jennifer

Pentru dușul pentru sugari Heather

Am folosit producătorul de siluetă (trimis la mine pentru testare de Silhouette America, precum și sunt absolut îndrăgostit!), Pentru a tăia literele din hârtia în formă de cerc pe care am primit-o la sursa de hârtie.

Producătorul poate tăia orice tip de stil de font dorit, ceea ce este uimitor.

Apoi, am pus o culoare contrastantă a cercului în spatele celui cu litera tăiată, precum și o gaură dublă le -a lovit. (Da, am primit un pumn special cu dublu gaură. Sucker!)

În cele din urmă, am filetat panglică cu fiecare set de cercuri.

Cercurile sunt absolut inutile. Orice tip de stoc de carduri va face la fel de bine ca dacă aveți un pumn de gaură de cerc (pe care v -am spus deja să cumpărați, nu?) Atunci puteți face propriile cercuri.

P.S. Pentru marcajul de punctuație după numele lui Scarlett (un petard care să -i onoreze ziua de naștere din 4 iulie), tocmai am folosit asteriscul dintr -un font distractiv.

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.