No Widgets found in the Sidebar

Casa mea este încet depășită cu Lego. Nu mă înțelegeți greșit, sunt mulțumit de asta. multe din timp.

Avem alte jucării, desigur, dar nimic altceva nu se apropie în ceea ce privește valoarea jocului. În timp ce bunicii se uită la stash -ul nostru și se gândesc: „Acești copii au nevoie de alte jucării!” Simt exact opusul. Aduceți -le. (Deși, pentru dragostea a tot ceea ce este sfânt, putem să le organizăm!)

Dacă trăiești și viața Lego, te vei încânta în această serie de trei părți din societatea Frog & Snail despre așa-numita problemă LEGO:

Ah, Lego. Mulți părinți au o relație de dragoste/ură cu lucrurile. Pe de o parte, sunt nemaipomenite. Pe de altă parte, urmărirea lor, curățarea lor, sortarea lor (de multe ori de mai multe ori pe zi) poate fi o sursă majoră de dureri de cap.

Cumpărând prea mult (și găsind mult mai mult pentru a termina cu cele pe care le aveți, da!)

Organizarea LEGO (post-explicativ de sine, dar frumos după propria mea inimă!)

Ce este cărămida aia? (Dându -mi seama din ce piesă provenea din set)

Dacă gospodăria dvs. ar alege Legoland peste Disneyland, iată o serie de idei de cadouri care vă pot inspira:

Sortează -le

Box4Blox – Un sistem de tăvi de sortare care să -ți sorteze Legos -ul în timp ce le îndepărtezi, astfel încât piesele minuscule să fie împreună, în timp ce cele medii și cele mai mari rămân și cu propriul lor tip. Dacă aveți o colecție mică, acest lucru ar putea fi folosit și pentru depozitare, dar suntem dincolo de acel Chez Moi.

Construiește -ți colecția pentru bănuți

Încercați eBay pentru cărămizi de bază cu versatilitate maximă. Orice set cu prețuri mai bune de 0,10 USD/cărămidă este o afacere bună. Ridicați o copie a cărții LEGO Ideas pentru a merge împreună cu transportul dvs.

Știați că puteți spăla cărămizi bine iubite în mașina de spălat vase? Folosiți o pungă de lenjerie cu plasă fină pentru a menține bucăți minuscule împreună.

LEGO Playtable

Acest tabel de joacă inteligent face dubla responsabilitate ca masă de tren. Pe baza mărimii, este probabil o opțiune excelentă pentru pasionații LEGO mai mici. Dacă sunteți la îndemână, avem instrucțiuni de masă LEGO DIY.

Accesorii tematice

Spre deosebire de alte personaje autorizate (care vor rămâne fără nume), nu am primit încă umplutura din acele figuri mici de patootie. LEGO TAVE ȘI Ceas de alarmă Yoda? Iubit (sau posibil adorabil pentru că acesta este un cuvânt acum)!

Mai mulți bărbați (și gali)

Nu puteți avea niciodată prea numeroase mini-cifre LEGO. Le puteți achiziționa individual pentru ciorapi sau în mai multe pachete mai mari, care ar fi ideale pentru copilul meu marele pretendent. Îmi place acest kit de păr pentru a transforma mult mai multe personaje în fete.

+++
O singură notă finală: dacă colecția de cărămizi și piese de specialitate te înnebunește, vezi și 54 de idei de cadouri fără aglomerație pentru toți membrii familiei tale!

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.