No Widgets found in the Sidebar

The Confession

Am o mărturisire de făcut: fiul meu are aproape cinci luni și nu am fost niciodată într -un loc public singur cu el. Știu, nebun, nu? Adevărul să fie spus, întregul efort mă îndepărtează, pentru că lucrul este acesta: nu doar eu și adorabilul meu heruvim aventurând lumea împreună. Există scaunul auto, căruciorul, geanta scutecului, poșeta mea, oh, și simplul fapt că sunt în lume, așa că dacă copilul meu face altceva decât să zâmbească și să cooze, inima mea va alerga și voi face doresc să fie teleportat din magazin. Oh, eu sunt doar eu atunci? Bine in regula.

Dar, iată lucrul: sunt un fan al lumii (majoritatea zilelor). Îmi place să fac lucruri, locuiesc într-un oraș foarte favorabil familiei și, de asemenea, știți, trebuie să continuu o casă. Nu pot doar să las copilul susținut în perna lui Boppy, vizionându -l pe Bob The Builder și Peace să meargă să ia pui … Așadar, trebuie să -mi pun cizmele de fete mari și să curaj lumea. Care este cel mai rău care s -ar putea întâmpla? Ar putea plânge? Pot să plec mereu. Ar putea caca? Îl pot schimba întotdeauna la magazin sau acasă în câteva minute. El ar putea fi total grozav și să mă atragă să -l scot mereu la cumpărături, cheltuind astfel averea noastră ușoară la Target? Acum, aceasta este adevărata problemă.

Celălalt lucru este acesta: îmi place să gătesc. Mâncarea, pentru mine, este dragoste și îmi place să -mi demonstrez dragostea cu mâncarea. Cum am supraviețuit să fac toată această gătit fără să merg odată la magazinul alimentar cu Babe? Frumosul serviciu de livrare care este Peapod. Pot să fac cumpărături cu degetul mare, pe iPhone, în timp ce hrănesc copilul. Acum, asta, prietenii mei, este magic. Dar, uneori, uit lucruri. Decid impulsul momentului pentru a face altceva pentru cină și am nevoie de ingrediente. Ei bine, am noroc pentru că locuiesc la aproximativ două minute de la un magazin alimentar. Nu am noroc pentru că până acum anxietatea mea a obținut mai mare.

Provocarea

Provocarea Rookie Moms cu care am identificat cel mai mult săptămâna aceasta a fost provocarea #5: mergeți la magazinul alimentar pentru un singur lucru. De ce un singur lucru? Ei bine, această primă vizită este ca un test de testare – trebuie să știți că o puteți face – pentru când trebuie să mergeți! Perfect, m -am gândit la mine, nu numai că vreau să fac asta, dar trebuie să fac asta. Nu creștem în mame cu experiență de la mamele rookie, stând acasă și vizionând părinții, nu?

Nu. Trebuie să ieșim în lume, iubito de partea noastră.

Misiunea
Așa că, după școală, l -am ridicat pe Weston din casa mamei mele (sunt profesor). Când am ajuns pe piață, am primit căruciorul uriaș din spatele mașinii. M -am luptat cu poziția scaunului prea mult timp, iar Weston a început să se taie. L -am legat înăuntru și ne -am oprit. Odată ce am intrat în magazin, am decis „un singur articol”: aveam nevoie de șampon. Ne -am plimbat pe culoarul de frumusețe, am ridicat șamponul și l -am pus în cărucior cu el și cu pătura albastră. El s -a comportat atât de minunat, m -am gândit: „Să -i dai cu„ un articol ”din titlul de provocare, să continuăm!”

Idee rea. (Dacă mamele rookie vă oferă o provocare, rămâneți la ea!)

Am luat decizia rapidă de a face hamburgeri la cină, așa că am rotunjit chifle, roșii și murături. Am aruncat un Chex de orez pentru soț/tati și un fettuccine fără gluten. Oamenii erau foarte amabili cu noi și continuau să -i zâmbească. Weston a fost încurajat de jucăria sa și de curelele de pe căruciorul său. Am avut un pas bun – și m -am simțit ca o mamă adevărată!

UH-OH:
Am decis să fac autocontrol, deoarece nu exista nicio linie. Am fost usurat; Weston era atât de bine purtat în timp ce eram înăuntru! Afară, a început să se taie puțin, așa că l -am pus în mașină, am dezasamblat căruciorul și l -am aruncat, cu pătura încă în interiorul scaunului, în portbagaj. Când am ajuns acasă, el plângea, așa că am deblocat repede ușa din față, l -am lipit în jumperoo și am fugit înapoi pentru a primi lucrurile din mașină.

Alimente: Verificați. Geanta de scutec: Verificați. M -am dus să -l apuc pe Blankie albastru și să ghicesc ce era sub ea? Șampon! Singurul lucru pe care l -am dus să cumpăr, nu am plătit în totalitate. ! El trebuie să -l fi dat cu piciorul sub pătură în magazin și eram doar un pic prea neliniștit și înfiorat să văd.

Mi -am aruncat capul înapoi și am râs tare. În cele din urmă, am lăsat sticla de șampon în mașină pentru a -mi aduce înapoi și a plăti pentru data viitoare; Dar, într -adevăr, mai există altceva de făcut, dar să râzi într -un moment așa? Lecția învățată: dacă veți folosi căruciorul ca coș de cumpărături: verificați toate piesele și sub pături înainte de a verifica!

Linia de jos
În general, nu a fost prea rău. Partea cea mai grea este să intri și să ieși din mașină; În caz contrar, Weston se pricepe foarte bine să fie în magazine și nu mă deranjează să fac voci stupide și fețe goale pentru a -l menține distrat în timp ce cumpără. Aceasta a fost o provocare fantastică, deoarece m -a determinat să fac ceva mai devreme, să ne confruntăm, probabil că aș fi dat jos până la vârsta de doisprezece ani.

Ce am învățat? Nu numai Weston este cel care trebuie să învețe să se comporte în magazine; Aparent, este și mama lui!

Addendum:După ce am făcut hamburgerii, am descoperit că nu avem carne de vită la sol. Repetă: aruncă capul înapoi și râde. Este singurul lucru de făcut!

Găsiți mai multe activități pentru copii cu cele 52 de provocări săptămânale ale mamei rookie. Dacă participați deja, utilizați hashtag #rookiemoms pe Instagram sau Twitter, astfel încât să ne putem înveseli reciproc.

By snoqb

Leave a Reply

Your email address will not be published.