No Widgets found in the Sidebar

încălzindu -se de la vremea rece, ne îndreptăm spre Orlando pentru a petrece o săptămână făcând activități de familie distractive. OK, nu mergem cu adevărat nicăieri, dar dacă locuiți deja în Orlando (sau intenționați să vizitați), puteți mulțumi Suz și fiicei sale (care are aproape aceeași vârstă ca Milo!) De pe blogul NotyourtypicalMommy pentru ideile grozave.

Te întrebi ce să faci cu un copil din Florida? Ea ne spune:
O săptămână în Orlando vă poate gândi la un mouse și parcuri tematice uriașe, dar există mai mult în Florida Centrală decât în ​​zonele de agrement la prețuri excesive de rozătoare animate, mâncare supra-saltată și plimbări animatronice.

Descoperiți muzeele bogate cu cultură, parcuri istorice cu copaci falnici și ferme cu cai prietenoși pentru a -ți lua familia tânără.

Luni: Garden Stroll

Ce părinte nu iubește o activitate gratuită și distractivă? Și ce bebeluși și copii mici nu iubesc fluturii și florile? Grădinile Leu din Orlando este gratuită luni dimineața, între orele 9:00-12:00.

Leu Gardens oferă vizitatorilor 50 de acri de grădini îngrijite, inclusiv o grădină activă de fluturi. Grădinile întregi sunt superbe și dacă nu îți aduci camera pentru a face fotografii ale copiilor tăi care se joacă în Grădina de trandafiri sau se prăbușește de ceasul uriaș, vei regreta.

După aceea, veți găsi cel mai bun loc de hot dog din Florida: Hot Dog Dog. Făcând cei mai buni câini calzi din Orlando din 1987, Hot Dog Heaven te va strica pentru toate celelalte standuri de hot dog. Nu spuneți că nu v -am avertizat.

Marți – Wekiva Springs State Park

Pentru copiii mai mari și preșcolarii, consultați parcul de stat Wekiva Springs pentru a fi uimit și reîmprospătat de peste 7000 de acri din frumusețea naturală din Florida, vă înconjoară și un râu șerpuitor, care pompează peste 42 de milioane de galoane de apă dulce pe zi.

Parcul de stat Wekiva Springs oferă familiilor tone de activități de făcut. Există pavilioane de picnic pentru a lua masa, canoe și caiace pentru a naviga pe râu, călărie și trasee pentru a face drumeții pentru a cerceta animale autohtone precum racoane, opossums și urși negri. Evenimentul principal de la Wekiva Springs State Park este înotul. Sute de oameni coboară pe izvoare pentru a uimi în soarele fierbinte din Florida. Temperatura de apă crocantă de 72 de grade domină zona care variază de la câțiva centimetri la peste 5 metri.

Miercuri – Cai?!

Midweek vă găsește călărie la Springdale Farms. Situat în Longwood, la doar 15 minute de mers cu mașina de centrul orașului Orlando, Springdale Farms este un grajd de cai care a fost o tradiție familială din 1978. Caii primitoare vă salută în timp ce luați o lecție de călărie; Sunt oferite atât clase de engleză, cât și occidentală. Dacă doriți ceva mai puțin structurat, puteți profita de traseele de călărie și vă puteți preface John Wayne.

[Notă Heather: noi mame, nu vă pot vedea călărind cai, așa că nu ezitați să vă rătăciți și să vizitați doar. După ce îți primești mojo -ul înapoi, du -te înscrie -te la lecții!]

Planificând înainte, puteți aduce un prânz de picnic pentru a vă bucura de iaz sau pentru a vă îndrepta în oraș pentru a gusta o parte din fanfara locală. Districtul istoric din centrul orașului Longwood se mândrește cu magazine fermecătoare și parcuri prietenoase pentru copii pe care nu le veți putea rezista.

Poate că vizionarea unui copac vechi de 3.500 de ani vă va încânta copiii mai mult decât cumpărături? La marginea orașului Longwood, puteți consulta Big Tree Park. Unsprezece acri de plante și mlaștini floridiene autohtone care sunt unice doar pentru Florida Centrală și nu există unde se află în lume. Cu trasee pentru copii să alerge sălbatic și un parc nou renovat cu leagăne, copiii ajung cu adevărat să se bucure de a fi afară aici. Poate doriți să aduceți cu tine spray de erori; Florida are o populație substanțială de țânțari și nu iubește nimic altceva decât sângele turiștilor.

Joi – Muzeul de Artă din Orlando, stația de creație

Oamenii deștepți ai Muzeului de Artă din Orlando au deschis stația de creație ca o scădere a programului de artă pentru copii joi după-amiază, între 2-3: 30 pm, pentru 1 dolar pe micuț. Educațional, precum și tone de distracție, este grozav pentru copiii care nu sapă să privească portretele ore întregi. Cu stația de creație, copiii pot participa la un proiect de artă și își pot lua capodoperele cu ei. Admiterea în muzeu este gratuită pentru rezidenți joi (a se vedea site -ul pentru detalii).

Mai aveți energie după turneu 12 exponate de artă? Loch Haven Park înconjoară Muzeul de Artă Orlando, cu peste 45 de acri de iarbă verde luxuriantă, permițând copiilor să alerge sălbatic și să -și ardă tot aburul construit și să lucreze un apetit.

Mergeți la P.F. Chang’s, situat în satul Winter Park, pentru mâncăruri delicioase chinezești. Sau dacă aveți nevoie de o pauză de la Junk Food, încercați Deli pe piața alimentară a lui Chamberlin. O selecție substanțială de alimente proaspete, organice, vă va curăța palatul.

Vineri – Uptown Altamonte

Complet cu magazine unice, restaurante gustoase și divertisment gratuit, Uptown Altamonte a devenit cel mai nou loc care a fost vineri seara. Începeți -vă noaptea, lovind 5 tipuri de burgeri și cartofi prăjiți, care ar trebui să fie scoși în afara legii, sunt atât de bune. Este un loc gustos pentru a vă alimenta rezervoarele. Dacă nu distrageți atențiaEd de toate magazinele și de produsele lor frumoase, puteți arde toate acele calorii pe care le -ați ingerat, urmărindu -vă copiii în jurul Cranes Roost Park. Fântâna are un spectacol coregrafat care îți va lăsa copiii cu uimire (și tu și tu) și oferă divertisment grozav înainte de a te aventura la amfiteatru pentru concertele de muzică programate.

Sâmbătă – Piața fermierului

Alăturați -vă tradiției sâmbătă dimineața și a lovit piața fermierului de iarnă. Încărcat cu vânzători care vând produse proaspete, flori, arte și delicioase zaharoase, piața fermierului din parcul de iarnă se învârte în jurul unui depozit de trenuri istorice. Tratează -te cu prăjiturile de casă, flori proaspete și stoarse de mână, în timp ce aștepți, suc de portocale.

După ce vă deplasați prin labirintul vânzătorilor, consultați Piața Hannibal recent renovată. Cu unele dintre cele mai unice magazine din oraș, Piața Hannibal vă permite dvs. și familiei dvs. să vă dedicați.

Printre magazinele grozave, veți găsi centrul de patrimoniu Hannibal Square. Parteneriat cu Școala de Artă Cread, The Heritage Center afișează seria de expoziții în vizită. În plus, puteți vizualiza fotografii istorice ale orașului de iarnă și să consultați Biblioteca de cercetare a istoriei familiei.

Copii obosiți de cultură? În apropiere, Shady Park oferă peste trei acri de bănci confortabile pentru părinți. Copiii pot profita de zona de joacă spray până la uimitoare de la toată învățarea educațională.

Duminică: Zoo

Pentru copii mici și preșcolari, vă întoarceți săptămâna cu o excursie la grădina zoologică din Florida Centrală. Situat în Sanford, Florida, Zoo Central Florida și Grădinile Botanice sunt pline de distracție animalistică. Nu le spuneți copiilor dvs., dar vizitarea grădinii zoologice este o întâlnire educațională, precum și una plăcută.

Cu un spectacol de weekend al Elephant Encounters (la 11:00 și 14:00), un tur al șerpilor veninoși și al demonstrațiilor de păsări exotice, grădina zoologică oferă exponate pentru întreaga familie.

În lunile de vară, asigurați -vă că vă aduceți costumul de baie și prosoape. Admiterea la grădina zoologică include accesul la terenul de splash tropical Wharton-Smith.

Odată ce check -ul la grădina zoologică este complet, este o scurtă distanță de mers cu mașina spre centrul istoric Sanford pentru magazine de antichități grozave și restaurante unice. Riverwalk Pizzeria oferă un meniu de pizza aburită, proaspătă făcută în timp ce urmăriți. Simțiți -vă plin după toată pizza, plimbați -vă pe râu și urmăriți bărcile să navigheze și să iasă din port sau să se lipească pentru a prinde un apus de soare incredibil.

Toate și toate, viața din Florida Centrală poate fi mult mai mult decât atracții turistice la prețuri excesive. Dacă doriți un gust real din Florida, alunecați în ritmul mai lent al vieții și găsiți unele dintre adevăratele nestemate ale statului Sunshine.

====
Mulțumesc din nou Suz. Fratele meu și partenerul său (părinți rookie-to-be) locuiesc în Florida și așa că putem oferi ideilor tale un test foarte curând!

By snoqb

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.